Primarul Pucioasei, ironic după anunțul PSD: E momentul să îmi acord titlul de “Cetățean de onoare al orașului”!

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a reacționat cu o ironie la anunțul președintelui PSD Dâmbovița că:  “Acțiunea domnului Ana Constantin, precum și declarațiile din jurul acesteia, vor face obiectul analizei în forurile statutare de conducere ale partidului în perioada imediat următoare. Gestul său este unul de natură a crea confuzie în interiorul partidului și electoratului Partidului Social Democrat, lucru pe care îl considerăm inacceptabil.” Asta după ce Ana a semnat inițiativa  cetățenească  „Fără penali în funcții publice”.

Pe contul sau de facebook, edilul stațiunii a scris: “În toată agitația și tensiunea din jurul meu am primit un sfat: E momentul să îmi acord titlul de “Cetățean de onoare al orașului??

Ana face referire la evenimentul penibil care a fost relatat și de presa internațională, în care primarul Ion Leonard Dicu și-a asigurat un loc în galeria marilor figuri ale satului, acordându-și titlul de Cetățean de Onoare. Aceeași distincție i-a fost acordată și președintelui PSD, senatorul Adrian Țuțuianu.

Deși s-a făcut de râs și în Europa, dupa ce știrea a apărut pe Euronews (Mayor in tears after deputy decides to bestow town award on him) PSD Dâmbovița nu a reacționat în cazul onorabilului primar din Pietroșița. A reacționat după semnatura lui Ana pe lista „Fără penali în funcții publice”, după ce edilul a spus ca gestul său ține de normalitate și i-a îndemnat și pe colegii de partid să semeze.

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” urmăreșe modificarea Constituției în sensul “Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării.

 

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro