Concertul Holograf “Clasic Rock”, reprogramat din cauza frigului din sală. Târgoviștea nu are o sală de spectacole

Târgoviștea nu are o sală de spectacole unde să poată fi organizate spectacole în condiții decente. Este explicația organizatorilor pentru mutarea concertului din 31 martie, în 7 mai. Normal nu am agrea astfel de explicații, dar cunoscând situația sălii din Casa de Cultură a Sindicatelor, acestea sunt mai mult decât credibile.

Recent, mai mulți târgovișteni ne-au scris nemulțumiți că au cumpărat bilete pentru un spectacol Holograf, pentru 31 martie, dar că acest spectacol nu mai există în programul trupei. El a fost mutat pe 7 mai, decizia amânării spectacolului fiind luată  împreună cu responsabilii și administratorii sălii de spectacole, ne-au transmis organizatorii. Aceștia au transmis și modul în care cei care nu pot ajunge pe 7 mai, își pot recupera banii.

CITEȘTE și: Casa Sindicatelor a intrat în procedură de expropriere

Precizările organizatorului:

–         Concertul Holograf “Clasic Rock”, care face parte dintr-un turneu national cu 10 orase, nu a fost anulat ci doar reprogramat pentru data de 7 mai asa cum arata si vizualul cu care ati ilustrat articolul. El se afla in promovare pe radio si pe toate mijloacele de care dispune compania organizatoare.

–         Modificarea datei de desfasurare a spectacolului nu a depins de activitatea trupei sau a organizatorului turneului, ci de conditiile de desfasurare ale evenimentului: sala nu are incalzire. Prin urmare, pentru ca avem respect pentru fiecare dintre participantii la spectacolele organizate de noi, am fost nevoiti sa mutam spectacolul la o noua data agreata cu responsabilii salii. Decizia amanarii spectacolului a fost luata impreuna cu responsabilii si administratorii salii de spectacole.

–         Toate biletele cumparate pentru spectacolul din 31 martie raman valabile si pentru data de 7 mai. Cei care nu mai pot/ nu mai doresc sa participe sunt rugati sa scrie un mail la [email protected] si le vor fi restituiti banii.

……………………………………..

CITEȘTE și: VIDEO: Razie la Bucșani! Electrica a cerut ajutorul Poliției și Jandarmeriei, împotriva hoților de energie electrică

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro