Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Chindia revine spectaculos și câștigă cele 3 puncte! Contracandidatele fac pași greșiți!

Foto: Andrei Șerban / Facebook

Băieții lui Viorel Moldovan au reușit să înscrie de 4 ori după ce Daco-Getica avea 2-0 în minutul 46! După o primă repriză, în care oaspeții au avut 1-0, golul 2 al acestora a venit imediat după pauză, moment confuz în tribună, când publicul a devenit îngijorat dar și intrigat de ceea ce se întămplă…Viorel Moldovan a făcut o dublă schimbare! Chindia nu a stat pe gânduri și a continuat să atace, să lupte pentru cele 3 puncte importante, care cântăresc greu în ecuația promovării, urmând ca în minutul 53 să înscrie prin Liviu Mihai, care urma să relanseze meciul! Peste doar 6 minute, Florea restabilește egalitatea iar stadionul „explodează”, băieții sunt încurajați să continue atacul, să preia conducerea pe tabelă! În minutul 67, Șerban transformă o lovitură liberă, cu o execuție la colțul scurt, portarul bucureștenilor neavând reacție. Tribuna răspunde imediat și Chindia se descătușează, fiind în continuare echipa care conduce jocul! În minutul 85 Alexandu transformă un penalty și aduce liniștea la Târgoviște, semnând și scorul final 4-2!

Contracandidatele fac pași greșiți!

Surpriza etapei a venit de la Snagov, 0-0 cu Poli Timișoara, ocupanta ultimului loc din clasament, în timp ce U Cluj nu a putut să treacă de puternica FC Argeș, într-un meci cu un scor la fel de alb 0-0, așa cum anticipam într-un articol anterior! Să nu uităm faptul că ambele echipe au jucat acasă, ceea ce înseamnă că pot fi vulnerabile în deplasare, deși fotbalul e imprevizibil. Petrolul Ploiești, o altă contracandidată la promovare, își diminuează considerabil șansele, după ce Asu Poli s-a impus cu 3-0 acasă, aspect la fel de bine anticipat de noi, ținând cont de „setea” mare de puncte, aflându-se deasupra pozițiilor retrogradabile înaintea acestui meci.

Componența echipei: Aioani / Martac, Şandru, Leca, Panait / L. Mihai, Novac, Raţă (Dumitrașcu ’60) / Neicuţescu (Șerban ’46), Florea, Cherchez (cpt.)(V. Alexandru ’46). Antrenor: Viorel Moldovan

În etapa următoare, Chindia se deplasează la Farul Constanța, ocupanta locului 17, poziție retrogradabilă, având 26 de puncte. Să le urăm succes băieților noștri! Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media