Chindia – Pandurii, un meci mai echilibrat decât arată situația din clasament!

Târgoviștenii au trecut și de Pandurii Târgu Jiu, o echipă incisivă, care venea pe Eugen Popescu după 3 înfrângeri consecutive și aveau mare nevoie de puncte. 4000 de spectatori au fost prezenți la meci, vremea fiind foarte frumoasă pentru această perioadă, 15 grade fiind înregistrate la ora meciului. Chindia îndeplinește o performanță de invidiat, pe care și-ar dori-o orice echipă, a ajuns la a 9-a victorie consecutivă, fiind în continuare lider, cu 38 de puncte acumulate.

Meci rezolvat în prima repriză!

Întâlnind o echipă care stă bine în teren, Chindia a deschis scorul în minutul 30 prin Liviu Mihai, care a fost autorul mai multor șuturi puternice de la 20-25 de metri pe parcursul meciului. 10 minute mai târziu Pandurii egalează printr-o execuție la colțul scurt a lui Vodă și totul trebuia reluat de la început pentru victoria pe care ne-o doream cu toții. În ultimul minut al primei reprize Cherchez transformă un penalty obținut de Florea! Repriza a doua ne-a arătat un joc echilibrat, în care noi am avut mai multe ocazii de a înscrie, Daniel Florea fiind aproape să înscrie de la jumătatea terenului, echipa făcând spectacol pe final. Scorul rămâne neschimbat iar Chindia își adjudecă cele 3 puncte, obținute destul de greu. Adi Bogoi, fostul jucător al Chindiei, actual antrenor al Pandurilor, a urmărit meciul din colțul tribunei 1, de lângă cabina video, fiind suspendat. Să sperăm că Aioani se va recupera repede după entorsa suferită în timpul contactului cu bara laterală care susține plasa porții.

Componența Chindiei: Aioani (’56 Popescu I)/ Martac, Dinu, Dudea, Dumitrașcu / Neguț, Novac (’72 Lungu), Șerban, Mihai L / Cherchez (cpt)(’56 Mihaiu), Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro