Chindia a terminat turul de campionat pe o poziție promovabilă

foto: facebook FC Chindia Târgovişte

Târgoviștenii nu pot trece pe propriul teren de Energeticianul – echipă care acumulează 28 de puncte și termină turul de campionat pe locul 8. Aflată la a 3-a remiză consecutivă, Chindia pierde primul loc și rămâne la 2 puncte în spatele Snagovului, pe locul 2.

2 pauză / X final

Chindia a fost condusă la pauză și a revenit într-un pasaj de 10 minute în care Florea și Ioniță au marcat în minutul 52, respectiv 61. Oaspeții au închis tabela în ’76 și au plecat cu un punct de la Târgoviște, în timp ce noi am pierdut două puncte mari, pe lângă alte 4 în penultima și antepenultima etapă. Campionatul este la jumătate, mai e mult de jucat iar surprizele vor fi inevitabile, multe echipe sunt apropiate ca valoare în serie iar rezultatele nu pot fi anticipate.

Se joacă și o etapă din retur!

Ultimul meci oficial din 2018 îl vom avea duminică, 2 decembrie, pe Eugen Popescu, contra celor de la ASU Poli Timișoara, de la orele 14:00.

Componența echipei: Aioani / Martac, C. Dinu, Dudea, D. Dumitraşcu (Acasandrei ’86) / Şerban (Mihaiu ’77), Lungu, Novac, Stoica / D. Florea (Nisipeanu ’77), Cherchez (cpt). Antrenor: Viorel Moldovan.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro