Sfinxul chiar are puteri! De ziua lui, după mulți ani, s-a deschis circulației DJ 713

Sute de persoane au luat parte, pe 28 noiembrie, la Ziua Sfinxului eveniment marcat anual de cei care cred că în această zi au loc fenomene paranormale, culminând cu o piramidă energetică. Se spune că cei care ajung cu sufletul curat în preajma lui pleacă încărcaţi cu energie. Impresia lor e întărită de unii cercetători, care cred că Sfinxul românesc este un centru energetic al lumii. Unii merg chiar mai departe spunând că extratereştrii au folosit şi folosesc acest centru. Zvonurile sunt întărite de o peşteră aflată în apropiere şi care ar strânge mistere energetice. De-a lungul vremii s-a descoperit că pe crestele Bucegilor se înregistrează un nivel foarte mare de radiaţii. Nu se ştie cu exactitate de unde provin aceste radiaţii sau ce le provoacă, iar cercetările sporadice de până acum nu au reuşit să demonstreze nimic.

Cu toate acestea, minunile se întâmplă. De Ziua Sfinxului, autoritățile județene din Prahova și  Dâmbovița au deschis, după mulți ani, DJ 713 Sinaia (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Babele – Limită Judeţ Prahova,  (km 0+000÷16+000).

Menţionăm că, traseul DJ 713 , km 0+000÷16+000 reprezintă o variantă optimă de acces, atât în Platoul Padina-Peştera cât şi Dichiu-Piatra Arsă, fiind o variantă viabilă faţă de traseul DJ 714, pietruit, de la Sanatoriul Moroeni-la Zănoaga, respectiv Contur Lac Bolboci, deservind atât obiectivele şi serviciile de interes naţional şi judeţean, cât şi agenţii economici aflaţi în zonă, împreună cu turiştii care frecventează în tot timpul anului Staţiunea Padina-Peştera şi împrejurimile acesteia.” se arată în raportul de specialitate al Hotărârii de CJD privind deschiderea drumului.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro