FIENI: ,,100 de elevi pentru 100 de ani!”

Sub acest titlu sugestiv elevii, părinții, dascălii și invitații  Școlii Gimnaziale “Diaconu Coresi “Fieni au celebrat Centenarul Marii Uniri print-un spectacol omagial desfășurat la Centrul Cultural ,,Mihai Lupescu” din orașul Fieni. Am scris astăzi o pagină de poveste pe care să o auzim în următoarea sută de ani de Românie prin memoria elevilor noștri.

Evenimentul a fost deschis printr-o prezentare cronologică a momentelor și a personalităților Marii Uniri care au marcat istoria noastră națională.

Momentul cultural – artistic a început prin intonarea imnului național de către toți cei prezenți, continuând cu cântecele răsunătoare ale corului  îmbinate frumos prin poezii dedicate Marii Uniri. Dansul popular în portul nostru drag a încheiat triumfal spectacolul.

Cu toții simțim dorința de a ne mândri cu reușitele elevilor noștri și de a ne recunoaște valorile. Drept recunoștintă pentru eforturile lor, conducerea școlii a desemnat și a premiat 100 dintre cei mai buni elevi ai școlii. Concursul “Cine știe istorie, câștigă!“ le-a oferit copiilor posibilitatea de a arăta cât de multe cunosc copiii centenarului despre desăvârșirea României Mari.

Cât timp suntem deschiși și dornici de a descoperi adevăratul tezaur pe care îl deținem, de a-l perpetua și de a-l cinsti, nu avem cum să ne pierdem identitatea națională.

Profesor Maria Negulescu

Şcoala Gimnazială “Diaconu Coresi”Fieni


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro