Cezar Preda – PNL își distruge organizațiile: „Am distrus Târgoviște, fără nici o soluție, apoi Moreni și acum Titu”

Deputatul PNL Cezar Preda confirmă spusele presei locale despre distrugerea arbitrară a organizațiilor puternice ale PNL Dâmbovița. Preda a declarat într-o conferință de presă că partidul nu are soluții viabile în organizațiile Târgoviște și Moreni, considerând dificilă și situația de la Titu, în lipsa sprijinului primarului Traian Niculae.

Prima organizație decapitată a fost cea din municipiul Târgoviște, unde în urma la alegerilor interne fusese aleasă președinte Neli Ion, în ciuda faptului că peședintele PNL, Marius Caravețeanu, susținuse un alt candidat. La numai câteva luni de la alegeri organizația  a fost dizolvată, iar la mitingul PNL de la București, sub conducerea interimară a lui Marius Caravețeanu, PNL Târgoviște a reușit să strângă cam 20 de persoane, cu tot cu angajații partidului.

Este ulciorul care s-a dus de trei ori la apă. Am distrus Târgoviște, fără nici o soluție. Nici o soluție! L-am întrebat (n.r. pe Marius Caravețeanu):  „- Am înțeles, ai vrut să decapitezi statutar organizația. Ai soluți?”  „- Nu! Îmi promisese Boriga că o să vină”. Deci decapitezi o organizație și…. apropo de organizație: așa cum era ea cred că umplea trei autocare în fața partidului să meargă la București. Ei nu au fost în stare să urce decât 20 de inși din Târgoviște. Apoi a urmat Moreniul. La fel, decapitare totală cu niște soluții improvizate. Cineva din umbră comandă ce să se facă acolo. Și acum ne-am trezit cu Titu. Păi arătați-mi o cărămidă pusă de noi. Noi liberalii, ce-am pus în Târgoviște, în Dâmbovița? Primarii, din cei 19, 10 nici nu mai vor să audă. și totuși mergi și stai la masă și ți se pare că esți deștept. Noi nu suntem buni decât dacă lumea vede că noi facem ceva. Sunt foarte supărat. …  Există o explicație pe care eu o am și fac o afirmație fără dubiu: orgoliul și vanitatea unor oameni, a căror pălărie e prea mare, acum se arată. În fiecare BPJ se dau afară oameni pentru că nu ne convin.” a spus Preda.


 

Acesta spune și că situația repetată a distrugerii organizațiilor îl îndepărtează definitiv de conducerea județeană a partidului, pe care a susținut-o în alegerile interne.   Preda trecuse peste jignirile aduse la începutul mandatului și venite din preajma președintelui Marius Caravețeanu, când se comunicase pe surse ca deputatul ar fi fugit cu banii de cotizații. De fapt, acesta platise cotizațiile restante către centru, lucru care i-a deranjat pe noii membri ai echipei de conducere rămași fără bani.

Preda a ironiza obsesia președintelui Marius Caravețeanu pentru Vila Florica și Brătieni, în condițiile în care Caravețeanu este liberal de aproximativ 2 ani, înainte fiind social democrat, respectiv democrat liberal.

Dintr-o dată s-au trezit instinctele brătiene, că știți că noi nu onorâm comuniștii. Această discuție a escaladat. Doi, trei lătrători din aștia pe care și voi îi știți s-au dus repede la președinte, l-au informat că așa ceva nu e posibil și cu satârul s-a luat decizia ca președintele organizației să pună lcrurile în ordine și să transmită primarului că așa ceva este imposibil. … I-am spus domnului Rădoi să nu facă așa ceva. Ei deja își făcuseră socoteala: îi dam pe toți afară , rămânem cinci,  patru de la PSD, votăm viceprimarul. Eu vreau să vă spun că artimetica aceasta nu are nici o legătură cu politica. Eu nu cred că cineva poate să-i facă față unui primar care are o asemenea susținere populară.” a declarat deputatul Cezar Preda.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca