„Noaptea ca hoţii?!” Marius Caraveţeanu a dizolvat organzaţia Târgovişte şi s-a numit preşedinte în locul lui Neli Ion

16 liberali dâmboviţeni au decis, astăzi, la ceas de seară, dizolvarea a patru organizaţi locale: Târgovişte, Moreni, Pietroşiţa şi Pucheni la propunerea preşedintelui PNL Dâmboviţa. Gazeta Dâmboviţei a scris din luna iulie despre dorinţa preşedintelui PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, de a scăpa de Neli Ion de la Târgovişte şi Ioan Manu de la Moreni. La vremea respectivă se zvonea că Orban este cel care susţine dizolvările, acesta negând la nivel declarativ.

Deciziile au fost luate, în această seară, în cadrul Biroului Permanent Naţional la care au luat parte 20 de liberali. Au fost trei abţineri, un vot împotrivă şi 16  în favoare dizolvărilor.

Organizaţiei Târgovişte, cea mai mare organizaţie la nivelul judeţului cu aproximativ 500 de membri cotizaţi, i s-a reproşat faptul că la nivelul Consiliului Local Municipal, consilierii au votat un proiect de hotărâre legat de înfiinţarea unui skate park, alături de PSD. Acest vot ar fi generat dizovarea organizaţiei pentru colaborare cu adversarii. În fapt, este doar un pretext, biroul organizaţiei fiind ales conform statutului, iar din el nefăcând parte doar conslierii locali. Neli Ion a fost aleasă peşedinte al organizaţiei în luna aprilie, când a obţinut mai multe voturi decât Aurelian Cotinescu, susţinut direct de Marius Caraveţeanu.   În luna iulie, Neli Ion a refuzat să demisioneze, când i s-a cerut acest lucru „la o cafea”.  Apropiată de senatorul Iancu Caracota, şi el devenit indezirabil pentru conducerea PNL Dâmboviţa, Ion a fost scoasă acum printr-o acţiune în forţă, în afara statutului partidului. Contactat de Gazeta Dâmboviţei, Ludovic Orban declara în iulie:  „Nu există statutar acest termen (n.r. dizolvarea organizaţiei). Nu se fac dizolvări de organizaţii,  iar evaluările se fac după doar nişte alegeri.” După acţiunea din această seară a BPJ Dâmboviţa, Neli Ion nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. Noul preşedinte interimar al liberalilor târgovişteni este Marius Caraveţeanu. Cel mai probabil urmează acţiuni împotriva consilierilor locali incomozi, în frunte cu Neli Ion.

Organizaţia Moreni a fost şi ea dizolvată. Motivul ar fi existenţa a mai multe tabere care nu se înţeleg. Despre  dizolvarea iminentă a acestei organizaţii am scris, tot, din luna iulie. La Moreni, preşedintele ales Eugenia Manu a demisionat, Biroul Local alegându-l interimar pe Ioan Manu, neagreat de conducerea judeţeană pentru că a fost între susţinătorii lui Iancu Caracota. În urma BPJ-ului de astăzi, Manu a fost înlocuit interimar de Aurelian Popa, consilierul personal al lui Marius Caraveţeanu.

La Pietroşiţa şi Pucheni au fost invocate nişte motive întortocheate cu preşedinţi, primari, rude, care ar duce la ineficienţa organizaţiilor. În cele două localităţi, PSD este majoritar de 25 de ani, fără nici o şansă pentru alte formaţiuni.

La finalul BPJ-ului de astăzi, Adriean Budoiu, fostul primar al oraşului Feni a demisionat din conducerea organizaţiei. Deşi provine din fostul PDL, formaţiune cu care a ajuns primar al Răcariului după un mandat de consilier local PSD, pare că Marius Caraveţeanu îi vânează, cu precădere, pe foştii colegi democrat liberali. Vom vedea unde va ajunge „rasa ariană” a liberalilor locali şi ce rezultate concrete electorale va avea ea.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “„Noaptea ca hoţii?!” Marius Caraveţeanu a dizolvat organzaţia Târgovişte şi s-a numit preşedinte în locul lui Neli Ion

 • 9 septembrie 2017 at 11:08
  Permalink

  FRAȚI ROMÂNI, CEREȚI PARLAMENTARILOR VOȘTRI SĂ RIDICE PRAGUL ELECTORAL LA MINIM 8%!

  Reply
 • 8 septembrie 2017 at 12:12
  Permalink

  CARAVETEANU (omul cu șofer la scara) președinte la Targoviste??!!
  Acest primar de la țara nu prea cred eu ca are mare habar se Cetatea se Scaun….dar in fine chiar și așa STATUTAR a comis o mare eroare.

  Reply
 • 8 septembrie 2017 at 6:41
  Permalink

  dpdv politic, muriți dracului odată că faceți umbră degeaba pămîntului 🙁

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro