Carmen Holban, la depunerea listelor de semnături pentru candidatura premierului Viorica Dăncilă la prezidențiale

Reprezentanții Partidului Social Democrat au depus, astăzi, la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru susținerea liderului formațiunii, Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Mulțumesc tuturor celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, ca și mine, ca și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei.

Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituții pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat.

Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român!” a spus Dăncilă după depunerea listelor.

La evenimentul de la BEC a luat parte și președintele executiv interimar al PSD Dâmbovița, deputatul Carmen Holban: “Vreau să le mulțumesc foarte mult colegilor noștri primari, dar și tuturor celor implicați în strângerea de semnături pentru candidatura președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă, pentru președinția României.  Urmează o perioadă de precampanie, în care alături de primarii, de consilierii noștri locali, de membrii, vom sta de vorba cu oamenii despre alegerile prezidențiale și despre candidatul nostru. Sunt convinsă că întreaga organizație se va mobiliza și că rezultatul va plasa PSD Dâmbovița în topul organizațiilor partidului în ceea ce privește rezultatele obținute.” a declarat deputatul dâmbovițean.

Secretarul general al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, a precizat într-o conferință de presă că organizația a strâns 47.000 de semnături. Cele mai multe au fost din municipiul Târgoviște: „PSD Dâmbovița a contribuit cu aproximativ 47.000 de semnături. Organizația de la Târgoviște a contribuit cu 10.300 de semnături. Cred ca este un moment important, un moment în care PSD intră într-o nouă etapă, și am convingerea ca va fi un salt calitativ, sensibil față de ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare.”a declarant Stan.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro