Andrei Păunescu, mulțumiri pentru susținerea colegilor, dar și un semnal de alarmă

Un mesaj de mulțumire pentru colegi a venit pe adresa redacției din partea lui Andrei Păunescu în urma alegerilor din PSD Târgoviște, desfășurate marți, 3 septembrie. Tânărul social democrat a vizat funcția de președinte executiv și a fost foarte aproape de a obține voturile necesare.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care, marți, în cadrul alegerilor interne, mi-au arătat încrederea și mi-au acordat votul lor. Și după cum s-a putut observa, nu au fost deloc puțini la număr. Diferența de voturi dintre mine și contracandidatul meu, 36 voturi mai exact, este onorantă, mai ales  în contextul în care nu dețin nici o funcție publică. Activitatea mea politică în organizație, însă, mi-a adus o puternică susținere din partea membrilor biroului local. Eu pot afirma cu mâna pe inimă că sunt mândru de acest rezultat obținut și că voi merge mai departe chiar dacă echipa de conducere de la municipiul nu crede acum că este nevoie de toată lumea.

Nu este locul acum, dar cu regret spun că aceste rezultate trebuie analizate în forurile partidului. Nu pentru că am pierdut eu, ci pentru că anumite vicii de procedură, anumite nereguli, trebuie clarificate. Pentru că dacă ne vom minți în continuare, rezultate ca cele de la europarlamentare nu vor fi un caz izolat. Și pentru că la un moment dat nu vom mai avea pe cine să dăm vina și va trebui să ne uităm în oglindă. 

Vă mulțumesc tuturor! Vă aștept în campanie pentru a da României un președinte social democrat.” a transmis Păunescu.

Vă reamintim că Andrei Păunescu a candidat pentru poziția secundă în conducerea PSD Târgoviște, împotriva lui Cătălin Rădulescu. Diferența dinte cei doi a fost de doar 36 de voturi în favoarea lui Rădulescu, din cele 332 de voturi valabil exprimate.

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro