ALEGERI 2016: PSD și ALDE au încălcat legea electorală în privința afișajului electoral

Distribuie:

PSD și ALDE, primele partide care au făcut afișaj electoral, au încălcat în mai multe localități legea electorală. Conform reglementărilor un partid are dreptul la un  afișarea, pe panourile special amenajate, a unui singur afiș electoral. PSD a afișat, în Târgoviște, patru variante de afișe: 3 pentru primăria municipiului și două pentru Consiliul Județean, iar  ALDE a afișat unul cu candidatul la primărie și altul pentru Consiliul Județean.

În urma unei sesizări venite de la Pucioasa, Biroul Electoral Județean a transmis tuturor circumscripțiilor că partidele sau candidații independenți au dreptul la un singur afiș. Conform Legii, partidele care au încălcat legea trebuie să intre rapid în legalitate prin îndepărtarea afișelor în plus. Altfel, riscă sancțiuni.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 6 ganduri despre “ALEGERI 2016: PSD și ALDE au încălcat legea electorală în privința afișajului electoral

 • 12 mai 2016 at 10:38
  Permalink

  Nu cred ca trebuie sa ne razbunam prin cuvinte , mai degraba la vot , nu ??? Sper ca de aceasta data sa castige cine face cu adevarat treaba , nu este corupt ( sau cat mai putin corupt !) , ajuta cetatenii , lupta pentru locuri de munca si mai ales ocuparea acestora in mod corect prin competenta , nu prin ” pile ” in special politice , ca ne-am saturat ! In caz contrar este bine sa ii cerceteze DNA !!! A venit momentul sa se termine cu coruptia din toate punctele de vedere , altfel nu avem nici o sansa la o societate prospera . Sa dea DUMNEZEU sa castige cine merita cu adevarat increderea cetatenilor !!! Doamne ajuta !

  Reply
 • 11 mai 2016 at 16:51
  Permalink

  Tutuianu Adrian , Cristosii mamii tale de psihopat nenorocit. Dispari jeg ordinar !!!!

  Reply
 • 11 mai 2016 at 15:14
  Permalink

  Tutuiene, mizerie de om ai fost, mizetie de om esti, mizerie de om vei ramane!!!. In plus, am auzit ca ai comportament de om cu probleme la cap… Vai de capul tau!!!

  Reply
 • 11 mai 2016 at 6:55
  Permalink

  Tu insulti electoratul. Nu ne ajunge cat ne-ai insultat din 2012. Ai aratat ma diploma de licenta sa vedem si noi cum ai terminat CU NOTA 7, desteptu pamantului. Esti om de cuvant, arata diploma daca nu ne-ai convins ESTI MINCINOSUL MINCINOSILOR.

  Reply
 • 11 mai 2016 at 6:05
  Permalink

  Un om de cuvant?????? Un om de nimic. Un impostor la conducerea judetului care 4 ani a calcat in picioare firmele din judet si a incasat spagi. Cel mai corupt presedinte pe care l-a cunoscut judetul in istoria postdecembrista. Ce meritam? O jigodie ca tine. Meriti tu un sut in Kour.

  Reply
 • 10 mai 2016 at 21:03
  Permalink

  La naiba!

  In Targoviste PNL a incalcat legea electorala in perioada de pre-campanie prin faptul ca alaturi de numele lui Prisacaru a fost pusa emblema PNL.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro