Școală reabilitată, inaugurată la Ghergani

 Marţi, 10 mai 2016, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, însoţit de un sobor de preoţi, a oficiat slujba de binecuvântare cu ocazia inaugurării Şcolii “Ion Ghica” Ghergani, din oraşul Răcari, în urma reabilitării şi modernizării ei.

   La eveniment au participat oficialităţi locale şi judeţene, parlamentari din colegiile judeţului Dâmboviţa, precum şi profesori, elevi şi locuitori ai oraşului Răcari.


   În cuvântul său de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a reliefat rolul deosebit de important al şcolii, instituţie a cunoaşterii şi a luminii, care alături de Biserica strămoşească, contribuie la educaţia integrală a omului, la aprofundarea principiilor fundamentale ale umanităţii, înscrise de Dumnezeu în sufletul omului, precum binele, adevărul şi frumosul, în viaţa socială a comunităţii noastre.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Școală reabilitată, inaugurată la Ghergani

  • 11 mai 2016 at 5:56
    Permalink

    Se aude ca popii au inceput sa se priceapa si la manuirea canciogului, nu doar a buchetului cu busuioc iar una dintre medaliile de pe pieptul intaiului inaugurator ar fi fost de fapt un instrument foarte sofisticat prin care se verifica, wireless, calitatea spoielii. Impulsionati de acest succes, mai ales ca contractele de folosire a canciogului curg garla, mai ceva ca apa Iordanului, cei de la Seminar vor introduce in materia curriculara stiinta inchegarii cimentului si cursul de gletuit. Iar de la anul, cursul de autostrazi si pavaje bituminoase. Pe surse, s-a aflat ca in cel mai scurt timp Si No Dul se va intruni pentru a stabili rugaciunile care se vor spune la fiecare inaugurare, intru vesnica rezistenta a gletului precum si pentru a decide concentratia de aghiasma cu care vor fi sfintite santierele, atat la deschiderea cat si la finalizarea acestora.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca