ortooxacell kiss2022.gif Flax

Kiss Fm îţi aduce marea în casă

Dj-ii Kiss Fm transmit în direct de pe plajele din Costineşti, Jupiter, Mamaia şi Neptun, într-o nouă editie SummerKiss. Sub sloganul “Feel your Summer Music”, de la 1 iulie, până la 31 august, Dan Fintescu, OLiX, Ana Moga, Alice Tudor, DJ Yaang şi DJ Jonnessey dau tonul distracţiei, la mare, alături de artiştii români ai … Citește mai mult

Târgoviştenii sunt invitaţi la „Salonul de primăvară”!

Iubitorii de fotografie, fotografii amatori dar şi cei profesionişti au ocazia de a participa la un nou eveniment dedicat artei  frumosului.  Grupul Fotografic Târgovişte 2011 organizează în perioada 14-31 mai expoziţia de fotografie „Salonul de primăvară”.  Vernisajul se va desfăşura  începând cu ora 14 în Sala de Expoziţie a Muzeului de Istorie din Târgovişte şi va cuprinde un număr de o sută de lucrări aparţinând membrilor grupului.

Viitorii studenţi ai Universităţii Valahia trebuie să ia notă mare la bacalaureat!

Elevii clasei a-XII-a care aspira la una dintre specializările Universităţii Valahia din Târgovişte trebuie să se pregătească din timp la disciplinele de profil şi să ia note cât mai mari la examenul maturităţii. Conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al Universităţii , criteriul de selecţie a viitorilor studenţi va fi anul acesta media notelor obţinute la examenul de Bacalaureat.  La specializările pe filieră vocaţională- teologie, muzică, dar şi la limbă şi literatură, educaţie fizică şi sport şi ingineria sistemelor, electrică şi electronică, se va lua în calcul media de la Bac dar vor fi organizate şi probe eliminatorii.