Soluția ta poate deveni lege! PMP încurajează participarea dâmbovițenilor la procesul legislativ

PMP a lansat  www.solutiata.ro în cadrul unei campanii naționale ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”

România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României.” a spus președintele PNP Dâmbovița, Liliana Nițu.

La acest moment, conform prim vicepreședintelui Florin Grigorescu, PMP susține următoarele propuneri

  • eliminarea pensiilor speciale (există deja un proiect de lege)
  • reducerea numărului de parlamentari la 300 (există deja un proiect de lege)
  • alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin – (există deja un proiect de lege)
  • eliminarea subvențiilor de la stat pentru partidele politice – (există deja un proiect de lege)
  • achiziţia de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării a unor tablete pentru elevii învăţământului primar, gimnazial şi liceal, din fondurile europene disponibile prin programul operaţional capital uman.
  • toţi agenţii economici să fie ajutați în mod egal pentru a putea concura cu capitalul străin care vine în România cu finanţări incomparabil mai ieftine.

Prin reprezentanții săi PMP depune eforturi în Parlamentul European pentru ca România să beneficieze în totalitate de mecanismele și fondurile europene puse la dispoziție, în contextul în care Uniunea Europeană intră în cea mai adâncă recesiune din istoria sa. PMP consideră că banii României nu trebuie irosiţi în perioadă de criză pe pomeni electorale, motiv pentru care PMP îi cere ministrului finanțelor să vină cu o schimbare în strategia economică pentru ca Ministerele Economiei, Dezvoltării şi Transporturilor să genereze proiecte de investiţii majore pentru stimularea economiei. PMP susține și militează pentru libertatea, pacea, prosperitatea, demnitatea umană, într-un tot: creștin-democrația, sunt valori fundamentale, iar România trebuie să rămână loială în drumul său valorilor europene.” a mai spus Grigorescu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro