PSD Dâmboviţa a reuşit să-i facă fericiţi pe cei de la PNL Dâmboviţa

Distribuie:

Cu un simplu sondaj de opinie, comandat în această perioadă, social democraţii dâmboviţeni au reuşit să-i fericească pe liberalii din judeţ! „Plăcut impresionaţi” de demersul colegilor de la PSD, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a lăsat să se înţeleagă astăzi că sondajul  le-a mers direct la suflet, mai ales că acesta arată că,  la nivel judeţean, PNL a devenit primul partid în preferinţele electoratului, iar Klaus Iohannis  va câştiga la un scor aproape dublu faţă de Viorica Dăncilă… şi asta din primul tur.

„Am aflat cu plăcere că şefii PSD Dâmboviţa au vrut să ştie unde se află… după un an de mandat local şi după 3 ani de guvernare. Am fost plăcuţi impresionaţi de demersul lor pentru că am aflat din acest sondaj făcut de instituţia condusă de Marius Pieleanu că, la nivel judeţean, PNL a devenit primul partid în preferinţele electoratului, iar Klaus Iohannis  va câştiga la un scor aproape dublu faţă de Viorica Dăncilă şi asta din primul tur, dar va câştiga cu siguranţă şi al doilea tur.

Pe plan local PNL devine prima preferinţă a alegătorilor din Târgovişte, iar Klaus Iohannis va câştiga în ambele tururi. Din punctul nostru de vedere nu putem decât să mulţumim electoratului pentru încrederea care ne-o acordă… şi îi asigurăm că suntem aproape de ei”, a declarat astăzi preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro