#PREZIDENȚIALE2019: Titus Corlățean: “Am votat pentru un președinte care să ne reprezinte cu demnitate în relațiile externe”

“Am votat cu optimism, pentru un președinte care știe să arate respect pentru TOȚI ROMÂNII. Pentru un președinte care știe să respecte identitatea noastră românească și creștină. Pentru un om muncitor, susținător al familiei, care să unească energia națiunii române. Pentru un președinte care să ne reprezinte cu demnitate în relațiile externe ale României și care să susțină un viitor comun pentru românii de pe ambele maluri ale Prutului.

În același timp, am votat împotriva candidaților care au arătat dispreț pentru categorii largi de cetățeni români, care au răspândit multă ură și venin și au generat dezbinare în societatea românească, împotriva celor care au abuzat de banii contribuabilului român pentru a-și petrece interminabile concedii în lux, împotriva leneșilor naționali și împotriva mincinoșilor și penalilor care i-au manipulat pe români”.- Titus Corlățean, senator de Dâmbovița

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro