Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

PNL Dâmbovița vrea să scape de Dragotă! Subprefecta îi încurcă pe foștii susținători

Au trecut vremurile când PNL Dâmbovița se lăfăia în funcții publice ca-n Caragiale: ” Două la primărie, două la prefectură…” Doar că nu i-a părăsit foarte mult spiritul caragelian cu quiproquo-urile și răsturnările de situație.

În acest moment, una dintre problemele acute pe lista scurtă a PNL Dâmbovița este subprefecta Ana Maria Zamfir Dragotă. Susținută practic de nicăieri la finalul lunii mai 2021 de toată conducerea actuală PNL Dâmbovița, Dragotă a ajuns astăzi un inamic public al liberalilor în interiorul partidului. Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns faptul că motivele invocate azi de unii foști susținători liberali împotriva lui Dragotă sunt motivele pe care le invocau în trecut cei care nu susțineau numirea acesteia în funcție. Este vorba despre chestiuni de genul: „E prea nouă în partid!”, „Nu are oameni!”, „Nu are notorietate!”. Între timp lucrurile s-au mai schimbat, Dragotă reprezentând PNL Dâmbovița într-o înaltă funcție publică. Ca să nu zicem și de alte susțineri pe care familia Dragotă le-a adus partidului!

Una peste alta, astăzi liberalii sunt convocați pentru Biroul Politic Județean unde se aude că se va discuta și problema Dragotă. Care e problema? Problema este că postul de subprefect ocupat de Dragotă este dorit atât de fostul prefect, Aurelian Popa, cât și de lupi mai tineri din PNL Dâmbovița. Acum, Dragotă fie își dă demisia pentru a elibera postul (lucru despre care auzim că e puțin probabil să se întâmple), fie marii bărbați liberali îi vor retrage sprijinul politic. Dacă acest lucru se va întâmpla va fi foarte interesant să vedem pentru ce și cum va acționa Dragotă în viitor.

Ședința de astăzi ar fi practic partea a doua a unui BPJ eșuat din luna decembrie când liberalii dâmbovițeni convocați pentru Birou au venit, dar nu prea, iar BPJ s-a transformat într-un soi de Comitet Director la care au luat parte și primari veniți cu mai mulți susținători ai lui Aurelian Popa, iar la final, votul a arătat că acesta este preferatul partidului pentru funcția de subprefect. Votul Comitetului Director însă trebuie întărit și cu un vot în cadrul BPJ, acesta fiind și singurul care are competența în cazul numirilor, răsnumirilor și eliminărilor din funcție.

Este adevărat că, așa cum au mers lucrurile în PNL în ultima vreme, se va găsi un moment, o cale și un mijloc pentru vacantarea scaunului ocupat de Dragotă. Dar la fel de limpede este și faptul că, la cum acționează astăzi, PNL Dâmbovița poate ajunge la fantastica performanță de a avea mai mulți dușmani în interiorul partidului decât în exteriorul lui.

Dar că să încheiem într-o notă umoristico- tragică (specific politicii actuale), PNL pare a fi România din bancul de la jos!

Zalutam cu rezbekt, Jefu.

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum… !

Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam… Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei…

Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media