Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Un protocol încheiat între CJD și CNAIR reglementează colaborarea instituțiilor pentru construirea șoselelor de centură

Un protocol de colaborare semnat, astăzi, între Consiliul Județean Dâmbovița și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reglementează modul în care instituțiile vor colabora pentru realizarea centurilor ocolitoare: inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște și centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, proiecte a căror valoare estimată se ridică la 300 de milioane de euro.

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu spunea în luna decembrie la Târgoviște că ministerul dorește descentralizarea anumitor lucrări, printre acestea numărându-se și variantele ocolitoare.

În județul Dâmbovița vorbim despre Variantele Ocolitoare Târgoviște, Pucioasa-Fieni și Găești. Am trimis înștiințări în acest sens către toate autoritățile locale, nu doar la Dâmbovița. Autoritățile locale se vor ocupa de bunul mers al acestor obiective iar noi cei de la MT plătim. Este clar că, la ora actuală, CNAIR și-a depășit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe.” spunea Grindeanu.

Este un pas important pentru transformarea județului Dâmbovița din toate punctele de vedere: dezvoltare teritorială și creștere economică, noi oportunități pentru mediul privat, decongestionarea traficului rutier și siguranța în trafic.” a catalogat semnarea protocolului, președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media