Ploiești Shopping City dă oficial startul reducerilor cu Super Sales Weekend

Ploiești, 2 iulie 2015: Ploiești Shopping City dă oficial startul sezonului de reduceri și își invită vizitatorii să profite de promoţii pentru a face cumpărături alături de cei dragi și pentru a descoperi surprizele pregătite special pentru ei. Evenimente, reduceri, premii, toate acestea sunt vedetele verii la Ploieşti Shopping City.

Super Sales Weekend: Concurs cu premii și oportunitatea de a devenit un cover star

Evenimentul Super Sales Weekend, ajuns deja la a 4-a ediţie, se va desfăşura în perioada 3 – 5 iulie şi înseamnă 3 zile de distractie şi reduceri dedicate celor care doresc să îşi completeze garderoba la preţuri mai mici. Vizitatorii pot să se bucure de ofertele a peste 100 de magazine şi au de ales între articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de înfrumuseţare, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, toate la preţuri reduse.

Mai mult, doamnele şi domnişoarele vor beneficia de make-up, hair styling, ședințe foto, oferite gratuit, dar și de concursuri cu premii. Toate aceste activități se vor desfășura sub tema celor mai hot trenduri ale verii, printre care se numără şi flash tattoos, coronițe din flori, împletituri, bucle dezordonate, cat eyes, red lips, bronze look make-up, bijuterii supradimensionate, pălăriile și ochelarii de soare statement.

În plus, cei care trec pragul centrului comercial vor avea  șansa de a trăi experiența unui model de cover foto. Ploiești Shopping City a pregătit un studio foto mobil, unde toţi doritorii vor putea participa la o ședință foto şi vor fi imaginea unei coperţi de revistă. Aceştia vor avea posibilitatea să își aleagă accesoriile pe care le vor purta, de la ochelari de soare şi pălarii până la bijuterii statement în cazul domnişoarelor şi doamnelor. Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a mall-ului ( www.facebook.com/PloiestiShoppingCity), iar participanţii ce vor da tag și share imaginii de pe Facebook sunt înscrişi în concursul ce le poate aduce două ținute – una feminină și una masculină.

Activităţile vor avea loc vineri, între orele 16:00 – 20:00 şi sâmbătă și duminică în intervalul orar va fi 12:00-20:00. Partenerii evenimentului sunt Marionnaud, Sephora, Douglas, B&B Collection, Optica Express, Lem’s, Bamboo, Poema, Secuiana, şi Sensiblu.

Premii la fiecare 30 de minute

Pe toată perioada weekend-ului (3-5 iulie), cei ce fac cumpărături în magazinele din Ploieşti Shopping City în valoare de minim 200 lei vor fi răsplătiţi cu premii supriză. Astfel, o dată la fiecare 30 min, primul client care se prezintă cu un bon de cumpărături la Info Desk va fi desemnat câştigător.

Super Sale Weekend la Ploiesti Shopping City

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro