Omagiu la mormântul foștilor fotbaliști ai Chindiei. “Peluza Liță și Igescu” e proiectul generațiilor de suporteri!

Câțiva suporteri ai Chindiei au ținut să le aducă un mic omagiu foștilor jucători ai echipei, Bogdan Liță și Cristi Igescu, decedați într-un accident de mașină pe raza localității Ilfoveni, pe 2 noiembrie 1996!

Coincidență sau nu, suporterii au mers la cimitirul din microraionul 3 exact după meciul Chindiei cu Univesitatea Craiova, din deplasare, echipa din Bănie fiind acum învinsă cu 1-0, după remiza de acum 24 de ani.

Unul din cei prezenți a fost Constantin Iordan, fostul lider al galeriei Comando Dracula, din perioada ultimei aventuri fotbalistice a Chindiei în Liga 1, înainte de anul 2000. După un scurt moment de reculegere, depuneri de flori și candele, Sică a vorbit și despre un proiect pe care l-a conturat cu Silvian Constantinescu, un tânăr cu inițiativă când vine vorba de susținerea din tribune.

Aceștia doresc să înființeze o galerie din care să facă parte grupurile ultra’ cât și suporterii independenți, situați în Peluza care se va numi chiar “Liță și Igescu”. Sub o formă umoristică, noul Eugen Popescu nu va avea peluze, urmând ca grupul să fie situat probabil la o extremitate a tribunei 2, în cazul în care proiectul celor doi se va concretiza.

“Sunt așteptați alături de noi toți cei care doresc să încurajeze echipa pe toată perioada jocului, scandând și împingând echipa spre victorie, nu mâncând semințe pe scaun.” – au mai completat aceștia, afirmând că totuși va fi destul de greu.

Chindia devine o echipă mare și are nevoie de o galerie pe măsură! Evoluțiile sunt tot mai bune, în prezent fiind clasată pe locul 8, cu 14 puncte după 10 etape! Pentru mai multe informații, accesați grupul de facebook “IUBIM CHINDiA”. Dragostea pentru fotbal nu ține cont de vârstă, aprecierile mele pentru toți cei care au făcut ca lucrurile să se miște în acest sens, de-a lungul timpului!

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro