Instructori din Trupele Poliției Înarmate Populare Chineze, vizită de informare la Jandarmeria Montană dâmbovițeană

Jandarmii montani dâmbovițeni au primit weekend-ul trecut, vizita unei delegații formată din instructori din Trupele Poliției Înarmate Populare Chineze. Oaspeții au fost întâmpinați de jandarmii montani de la Postul Peștera, structură aflată în subordinea Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Aflați pentru prima dată într-o vizită de informare și documentare la sediul Jandarmeriei montane, cei 7 instructori chinezi au avut ocazia să se informeze cu privire la rolul, atribuțiile și misiunile acestei structuri, după care a urmat deplasarea la Peștera Ialomiței, obiectiv turistic din județul Dâmbovița.

***

Instructorii din cadrul Trupelor Poliției Înarmate Populare Chineze se află în prezent la Centrul Montan Sinaia, unde desfășoară cursuri de pregătire în domeniul artelor marțiale, la care vor participa jandarmi de la inspectoratele județene din țară, timp de o lună de zile.

Jandarmeria Română are relații de colaborare și cooperare cu Trupele de Poliție Înarmate Chineze, încă, din anul 1999, ambele instituții acordându-și sprijin reciproc.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro