Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

„Au fost minunați!” Mesajul familiei unui pacient infectat cu Covid-19, pentru medicii de la Pucioasa

Nea Mișu este unul dintre pacienții care a părăsit spitalul cu zâmbetul pe buze, după o formă medie de boală datorată infectării cu Covid-19. Nea Mișu era vaccinat, însă virusul l-a ținut 13 zile în spitalul din Pucioasa. Din fericire starea sa a fost bună, lucru la care a contribuit, după cum spune familia, și îngrijirii și atenției pe care a primit-o în spital. „Au fost minunați, cu dedicație pentru munca lor. Vreau să mulțumesc cadrelor medicale ale Spitalul Pucioasa pentru modul in care tratează pacienții. Sincere mulțumiri!” a spus ginerele bărbatului, Marius Hamza.  Acesta a mai atras atenția că din 36 de persoane internate în secția Covid-19 din Pucioasa, socrul său era singura persoană vaccinată.

Din păcate, mesajele de mulțumire pentru medici sunt tot mai puține, în condițiile în care mare parte din cei care ajung la spital neagă existența virusului, refuză vaccinarea sau ignoră regulile de  distanțare socială. Totuși, medicii se luptă pentru fiecare pacient, indiferent de convingerile acestuia.

Ieri, la nivelul județului Dâmbovița, 483 de persoane erau internate în spital. Cele 8 locuri ale secției ATI sunt permanent ocupate de la începutul lunii. Mulți dintre cei care ajung la terapie intensivă nu reușesc să supraviețuiască efectelor pe care virusul le are asupra organismului.
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media