Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Paul Surugiu (Fuego), în juriul „Crizantema de Aur”. Artistul a oferit câștigătorului un tablou semnat de el

Din juriul Festivalului de romanțe „Crizantema de Aur”, pe lângă alți artiști apreciați ai târgoviștenilor și nu numai, s-a numărat și unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România: Fuego.

Paul Surugiu a fost responsabil de jurizarea interpretării celor care au urcat pe scena Festivalului. În plus, holurile Teatrului „Tony Bulandra”  au fost înfrumusețate și cu o colecție impresionată a picturilor realizate de Fuego. Unul dintre tablourile semnate de artist a fost oferit câștigătorului Trofeului „Crizantema de Aur”.

„Am realizat expoziția de artă plastică ”Crizantema de aur”, aducând pe pânză crizanteme multicolore, în viziunea mea, oferind fiecărui tablou titlul unei romanțe celebre! Tare m-am bucurat să ascult romanțe pline de sensibilitate și emoție și să mă reîntâlnesc cu minunați colegi, mari personalități din lumea muzicii, care mi-au fost aproape la vernisajul expoziției, m-au încurajat și mi-au demonstrat că prietenia și sprijinul necondiționat sunt valori esențiale! Mulțumesc minunaților Alina Mavrodin Vasiliu, directorul festivalului, maestrului Eugen Doga, Antoniu Zamfir, managerul Operei Naționale din Craiova, Daniela Vlădescu, Matilda Pascal Cojocărița, Alin Pascal, Ileana Vieru, realizator Radio Antena Satelor! Romanța ne unește!”, a declarat artistul prin intermediul unei rețele de socializare.

 

GALERIE FOTO:

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media