Adrian Ţuţuianu cere pedepsirea exemplară a primarului Iaşului pentru “daune aduse prestigiului PSD”

Poziţionarea primarului  municipiului Iaşi, vicepreședintele PSD, Mihai Chirică (foto), împotriva Ordonanţei 13 şi a unor decizii luate de preşedintele Liviu Dragnea îi va aduce cu siguranţă excluderea din partid. O cere indirect şi Adrian Ţuțuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, într-un comunicat semnat de el, dar asumat, conform textului, de întreaga organizaţie. În opinia lui Adrian Ţuţuianu, Chirică “a adus daune grave imaginii şi prestigiului PSD, situându-se în afara acestuia”,

Declaraţiile domnului Mihai Chirică încalcă obligaţiile stabilite de Statutul PSD pentru membrii de partid, privind păstrarea şi întărirea unităţii partidului, neexprimarea în public, în numele partidului, a unor păreri care contravin politicii, strategiei şi hotărârilor adoptate. Prin declaraţiile sale, a adus daune grave imaginii şi prestigiului PSD, situându-se în afara acestuia.

Din aceste motive, solicităm Comitetului Executiv Naţional să ia în discuţie conduita domnului vicepreşedinte Mihai Chirică şi să sancţioneze ferm pe toţi cei care, prin acţiunile lor, urmăresc slăbirea Partidului Social Democrat şi blocarea aplicării Programului de guvernare“, se arată în comunicatul remis presei locale.

Iată câteva declarații cu care Chirică l-a supărat pe Liviu Dragnea:

 • E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă.
 • Eu spun că sunt o voce a unor oameni raționali din PSD și sunt vocea care arată ca PSD mai are o șansă.
 • Ar fi o sinucidere în masă a PSD dacă parlamentarii social-democraţi resping Ordonanţa 14.
 • Rezultatul din Teleorman nu seamănă cu rezultatul din Iași. Noi suntem oraș universitar, avem o mare masă de intelectuali aici. Suntem peste 100.000 de intelectuali într-o populație peste 300.000.
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu cere pedepsirea exemplară a primarului Iaşului pentru “daune aduse prestigiului PSD”

 • 15 februarie 2017 at 8:14
  Permalink

  sa mori tu, Tutuiene!!!! Dati afara singura voce rationala din partid!? Halal partid!!! si cica v-ati reformat!!!:))) buna gluma…

  Reply
 • 14 februarie 2017 at 21:11
  Permalink

  Nu-ti plac oamenii care spun adevarul? Nici ei pe tine!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro