ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu i-a învins pe oltenii de la CS Podari

Urban Titu a ajuns sâmbătă la prima victorie din campionat, după ce a învins pe CS Podari, cu scorul de 2-1. Gruparea de pe „Orăşenesc” s-a prezentat la înălţime împotriva oltenilor şi doar ghinionul a făcut ca elevii lui Adrian Neaga să nu obţină o victorie mai categorică. Rămânerea în inferioritate numerică din minutul 60, ratararea unui penalti în finalul jocului, şutul lui Petculescu în bara laterală şi respingerea „trasorului” lui Cârstea în transversală şi apoi în corner de către Mecea au reprezentat elementele salvatoare ale echipei lui Victor Naicu de la o înfrângere mai dureroasă pe stadionul „Orăşenesc”.

Pofta de joc arătată de dâmboviţeni a împins Urbanul să înceapă în forţă duelul cu Podari, iar în minutul 5 să deschidă scorul printr-un gol de generic, marca Petculescu, reuşit dintr-un şut de la 25 de metri, în vinclul porţii oltene. Evoluţia bună a dâmboviţenilor a continuat apoi cu execuţia în bară a aceluiaşi Petculescu, iar la jumătatea primei reprize cu devierea balonului în transversală şi în corner de Mecea, la şutul expediat de Cârstea, din afara careului. Intrarea în ultima parte a primului mitan a dus CS Podari să trimită primele şuturi la buturile lui Iordan, prin Niculescu şi Răduţ, dar şi Titu să irosească o altă mare ocazie de gol prin atacantul O. Stan.

titu 1

Debutul actului secund a adus în prim plan un joc mai bun al adversarului şi eliminarea portarului Iordan, după ce a pus mâinile pe minge în afara careului, din postura de ultim apărător, în faţa lui Preda. Momentul trimiterii la cabine a goal-keeperului a fost speculat la maximum de CS Podari, iar în urma loviturii libere executate de Murgan, aceasta a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă. Indicaţiile preţioase oferite de Rică Neaga în ultima parte a jocului a propulsat Urbanul să revină în joc şi să încline terenul extrem de mult spre poarta lui Mecea. Cu 14 minute înainte de final, Neguţ a adus Titu în avantaj, după ce a fructificat perfect centrarea lui Corbu, trimisă în zona careului mic. În ultimele secvenţe ale partidei, gruparea din sudul judeţului a avut şansa majorării scorului prin Cârstea, dintr-o lovitură de la 11 metri (obţinută de Rădescu într-un contact cu Dina), dar şutul acestuia fost parat de portarul oltean. Succesul înregistrat cu CS Podari a dus Urbanul să răzbune eşecul cu Chindia, din prima etapă şi să înceapă pozitiv meciurile de pe teren propriu din noul campionat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media