ortooxacell kiss2022.gif Flax

Târgovişteanul Cristian Mihăieş, învins la 1 punct, la Campionatul European de Karate Shotokan WSKU din Turcia

Tânărul legitimat la Clubul Sportiv Târgovişte a participat la această competiţie ca membru al lotului naţional de karate.

El a concurat la categoria seniori -67 kg, a avut o evoluţie bună la acest campionat, dar nu a reuşit să obţină medalie, fiind învins de un sportiv din ţara gazdă la o diferenţă de 1 punct. „Mă aşteptam ca nivelul competiţiei să fie unul ridicat, însă nu mă aşteptam să mă întorc fără medalie. Am pierdut meciul în ultimele 5 secunde, la diferenţă de 1 punct”, spune dezamăgit târgovişteanul care şi-ar fi dorit să-l aibă alături în Turcia, pe antrenorul de la club, Ionuţ Munteanu. Pentru el urmează acum o perioadă de refacere, ca apoi să se pregătească alături de lotul de seniori al Clubului Sportiv Târgovişte pentru Open-ul României la Karate din luna Noiembrie 2013.

Chiar şi fără medalie la acest campionat, Cristian Mihăieş rămâne în palmares la nivel internaţional cu medaliile obţinuţe anul acesta în Slovacia, la C.E. de Karate Shito Ryu şi anume: medalia de aur cu echipa de kumite seniori a României, medalia de bronz cu echipa de kata sincron seniori (toţi componenţii fiind legitimaţi la CS Târgovişte) şi locul V la kumite individual seniori -65 kg.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media