Start bun pentru echipa lui Tănase! CSM Târgoviște, victorioasă la Iași

Debut excelent pentru CSM Târgoviște în Liga Națională de baschet feminin. Gruparea dâmbovițeană s-a comportat foarte bine în primul joc al campionatului și a trecut, în deplasare, de nou-promovata Național Iași, cu scorul 79-61. Pe un fond bun de joc, echipa lui Tănase a impresionat în cea mai mare parte a jocului, câștigând trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii. Dacă în primele două s-a impus cu 21-12 și 22-17, în ultimul a trecut cu 22-18. În schimb, pe cel de-al treilea CSM l-a încheiat la egalitate (14-14), după ce a mai scăzut din turație. Într-o dispută dominată copios de formația târgovișteană, Monique Coker a fost principala marcatoare a meciului, cu 24 de puncte realizate. Etapa viitoare, pe teren propriu, formația dâmbovițeană va da piept cu marea rivală și campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe.

Național Iași – CSM Târgoviște  61-79 (12-21, 17-22, 14-14, 18-22)

Marcatoare:


Iași: K. Simmons (17), J. Johnson (14), C. Adams (13), D. Mosley (8),R. Dănălache (7), G. Mugurean (2). Antrenori: Ioannis Tsirogiannis și Sorana Gavrilescu-Nănescu.

Târgoviște: M. Coker (24), P. Poole (19), P. Green (10), S. Kirberg (6), M. Fodor (6), L. Toma (6), R. Alecu (3), E. Dincă (3), A. Vârjoghe (2). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Start bun pentru echipa lui Tănase! CSM Târgoviște, victorioasă la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca