Remiză a Chindiei cu incomoda Poli Iași în Copou! Felicitări băieți!

 

Chindia începe slab jocul de la Iași, primind ușor două goluri, prin șuturi bine plasate, gazdele conducând cu 2-0 încă din primele 25 de minute, prin reușitele lui Loshaj și Horsia. GOOOL Chindia! Vine replica echipei noastre, Neguț înscrie în minutul 28, din careu, după o pasă foarte bună a lui Martac. Din păcate, Tabarcea se accidentează după reușită și este schimbat cu Rață. Voduț are intervenții slabe și nu poate pune în pericol poarta adversă din poziții bune. Yameogo depune foarte mult efort și ajută în proporție mare construcția Chindiei. Se joacă deschis, pe contre, Diallo îl faultează pe Voduț și primește galben în minutul 44. Este finalul primei reprize.

Repriza a doua începe cu un joc între careuri iar Chindia egalează după 5 minute, prin Voduț, care înscrie cu o lovitură de cap, de pe linia de 6 metri. Martac se luptă cu apărarea moldovenilor și este faultat de Diallo, care a jucat agresiv pe toată perioada partidei. Jocul rămâne deschis, plăcut de urmărit de cei peste 2000 de spectatori prezenți în Copou, printre care și 4 susținători ai Chindiei. Calitatea gazonului este slabă și îngreunează jocul ambelor formații, controlând greu balonul. E minutul 70 și Chindia are posesia, stând în jumătatea adversă. Suntem deficitari la fazele fixe, nu mai puțin de 3 lovituri libere de la distanță fiind executate slab. Benga trimite pe lângă poartă în minutul 72, la un corner executat de Liviu Mihai. Publicul ieșean este destul de nemulțumit de scorul de pe tabelă. Yameogo recuperează după o acțiune formată din 10 pase ale Politehnicii. Decizie pripită a centralului, care oprește o fază importantă a echipei noastre în minutul 80, dând fault inexistent pentru Iași. Gazdele nu dau dovadă de sportivitate și continuă o fază în care Dumitrașcu estă căzut la pământ. Mai sunt 5 minute din joc și Politehnica atacă, încercând să marcheze golul 3. Aioani respinge sigur în minutul 85 și scapă cu bine și la următorul șut, din aceeași fază. Martac este și el controlat, la fel și Yameogo…joc dur practicat de Poli Iași, frustrați de rezultat. Este final de joc și Chindia e mai proaspătă, aleargă mai mult!

În urma punctului obținut, Chindia urcă pe locul 11, peste FCSB, Academica și Dinamo, în timp ce Poli Iași devine lider, pentru moment. Felicitări băieților și lui Viorel Moldovan, care a ales să stea sus, să nu se retragă și să dea mai multe ocazii Iașiului de a înscrie.

Chindia: Aioani / Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu / Neguț (Rață ’30), Bic, L. Mihai (Dudea ’77), Neciu (Burlacu ’46) / Yameogo, Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro