Petrolul mai permite un singur meci Chindiei pe Ilie Oană! Contractul de închiriere a fost sistat…

 

Chindia nu va mai evolua pe Ilie Oană decât un meci, cel cu Hermannstadt, după ce conducerea Petrolului a luat decizia de a proteja gazonul, mai ales în condițiile în care cheltuielile de întreținere vor fi mai mari, după ce firma care se ocupa de gazon a fost schimbată. CSM Ploiești va scoate din buzunar aproximativ 18.000 de euro în perioada august-decembrie 2020, pentru astfel de servicii.

Peste 10.000 de suporteri petroliști au votat

În urma unui sondaj organizat pe paginile suporterilor petroliști, acești au fost de acord în proporție de 99% ca echipa târgovișteană să nu mai evolueze pe Ilie Oană, pentru a proteja gazonul și implicit stadionul, ținând cont că ar fi trebuit găzduite meciurile Petrolului, ale Chindiei, cât și cele ale loturilor naționale. Oficialii clubului au decis sistarea contractului de închiriere, contactând conducerea Chindiei pentru comunicarea deciziei. Am ținut să nu oferim informații nefondate, iar Dragoș Machitescu, Președintele Uniunii Suporterilor Petroliști, a confirmat pentru Gazeta Dâmboviței acest aspect.

Rămâne de văzut cum vor gestiona factorii de decizie această situație delicată în care se află Chindia. Singurul “avantaj” e reprezentat de faptul că momentan meciurile nu se dispută cu spectatori…Poate, într-o bună zi, vom reveni acasă!

BMG

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro