ortooxacell kiss2022.gif Flax

Oltenii se impun la limită pe Oblemenco, în fața Chindiei, care putea obține remiza pe final

Oltenii se impun la limită pe Oblemenco, în fața Chindiei, care putea obține remiza pe final.

Chindia a început ofensiv partida de pe Oblemenco, fără a avea ocazii de a înscrie, cu excepția unei execuții semnată de Florea, care a trimis puternic peste transversală, în cea de-a doua jumătate a reprizei. Multe greșeli comise la jumătatea terenului, iar în partea ofensivă Voduț nu s-a ridicat la nivelul meciului, având o prestație modestă, fiind izolat între fundașii olteni, ce-i drept. Aioani a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, în prima repriză, în timp ce Leca a jucat simplu și sigur, respingând multe atacuri. Mult efort făcut de Martac, în timp ce Florea și Liviu Mihai au încercat să compenseze prin experiență.

Craiova înscrie în minutul 46 prin Mihai Roman și preia controlul pe teren. Chindia este cea care atacă după ce a primit gol, iar în minutul 71 are o acțiune succesivă, care nu se finalizează cu gol. Ceva tensiuni între Florea și Dumitrașcu, neatenție la pase a lui Novac, timpul trece în favoarea Craiovei. E minutul 80 iar formația care atacă este Chindia, care se și deschide mai mult, în același timp, putând fi surprinsă pe contraatac. Martac este cel care „pune osul” în continuare, fiind și cel mai faultat jucător al nostru. Neciu bate slab în minutul 83 și Craiova pleacă pe contraatac, având ulterior un corner din care putea majora scorul, dacă Aioani nu era la locul potrivit. Roman încearcă să înscrie cu călcâiul, printr-o execuție marca Buga, în minutul 86, în timp ce Vătăjeru își încearcă și el norocul două minute mai târziu. Ocazie uriașa pentru Neicuțescu, care trimite cu capul în transversală din 4 metri, în minutul 89. Cherchez are ocazia de a înscrie în minutul 92, dar trimite slab pe lângă poartă de la 17 metri. Este final de meci, scorul rămâne 1-0.

Componența Chindiei: Aioani / Martac, Dinu, Leca, Neciu / Novac, L. Mihai (Bic ’60) / Neguț, Neicuțescu, Florea (Cherchez ’74) / Voduț (Dumitrașcu ’60). Antrenor: Viorel Moldovan.

Chiar dacă au pierdut și azi, băieții lui Viorel Moldovan au avut o prestație bună, pierzând la limită în fața unei echipe puternice, care a jucat acasă. Ne pregătim de meciul cu CFR Cluj, cu un singur punct acumulat în trei meciuri. Avem nevoie de o revitalizare în atac. Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media