ortooxacell kiss2022.gif Flax

A marcat golul victorios! Madălin Martac, eroul Chindiei la Mioveni

Mădălin Martac a fost eroul Chindiei Târgovişte în meciul cu CS Mioveni. Apărătorul de 25 ani a evoluat foarte bine în deplasarea cu argeşenii, iar pe final de joc a pus umărul serios la victoria roş-albaştrilor. Fundaşul adus pe „Eugen Popescu” vara trecută a marcat golul de 2-1 pentru Chindia cu opt minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. „Servit” excelent de Honciu, acesta a înscris golul decisiv la colţul lung, după ce a rămas singur cu portarul Popescu. Reuşita fundaşului i-a urcat pe târgovişteni pe prima treaptă a clasamentului şi i-a apropiat pe aceştia şi mai mult de promovarea mult visată în Liga I. Golul cu Mioveni a fost primul pentru Martac în tricoul Chindiei. Până să joace pentru echipa lui Nicu Croitoru, acesta a evoluat în Liga I, la Universitatea Cluj. În actualul sezon, Martac a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de lângă Turnul Chindiei.

„Popică”, înger şi demon

Atacantul Dani Popa a fost înger şi demon pentru Chindia în disputa cu argeşenii. Intrat la pauză în teren, în locul lui Neguţ, acesta a adus golul egalizator pentru târgovişteni, iar apoi a părăsit terenul de joc mai devreme, după ce a fost eliminat pentru acumularea a două cartonaşe galbene. Cartonaşul roşu „achiziţionat” la Mioveni îl va duce pe acesta să vadă meciul cu UTA din tribune, iar pe Chindia să aibă o absenţă mare la înfruntarea de pe Mureş.

Ionuţ Parghel

 

Distribuie:

2 comentarii la „A marcat golul victorios! Madălin Martac, eroul Chindiei la Mioveni”

  1. Dani Popa este un atacant redutabil , desi foarte tanar . Imi pare foarte rau ca nu poate juca in meciul cu uta. Jucatorii CHINDIEI in acest caz sa fie foarte atenti la atacurile utei , sa se apere foarte bine si mai departe de poarta , iar cand ataca sa fie pragmatici , deoarece fara Dani Popa va fi mai dificil, dar nu imposibil . CHINDIA poate invinge pe uta si atunci cred ca promovarea nu va mai fi nici macar o mica problema. HAI CHINDIA !!!! HAI BAIETI !!! O VICTORIE JOI CAT O ….. PROMOVARE !!!!!

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media