Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Copiii de la „Clubul Victorioşilor”, premiați la Cernăuți

La Cernăuți, în Ucraina, s-a desfăşurat în zilele de 13 şi 14 mai 2016, a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor Românesc „În grădina cu flori multe”. Organizat de Centrul pentru Cultură şi Artă Românească de la Cernăuți, în parteneriat cu Consiliile Județene Suceava şi Iaşi, festivalul s-a bucurat de o participare numeroasă şi de multe aprecieri.

Județul Dâmbovița a fost reprezentat de o delegație de la „Clubul Victorioşilor”. Alex Garzia (7 ani), aflat la prima participare la un concurs de o asemenea anvergură, a cucerit juriul şi publicul şi a obținut Premiul II. Roxana Clopotaru (17 ani), a primit Diploma de Finalist. Amândoi au cântat pentru prima oară acompaniați de o orchestră populară. Ei sunt pregătiți de prof. Viorica Mihalache.

Delegația pentru deplasarea în Ucraina a fost condusă de Victor Mihalache şi a mai cuprins-o pe Andreea Iancu, în chip de temerar driver şi de mamă a micuțului Alex.

Au fost vizitate numeroase obiective turistice din România şi Ucraina.

De menționat este faptul că a sosit o invitație pe adresa „Clubului Victorioşilor” de participare la un mare festival în Georgia.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media