ortooxacell kiss2022.gif Flax

„Emoțiile cele mai mari le-am trăit la Chindia Târgoviște!” – a declarat Marius Stoica

 

Am stat de vorbă cu Marius Stoica, fost jucător al Chindiei, activând ca fundaș dar și ca mijlocaș, component al „Micului Ajax” în perioada 1995-1998. După cariera de fotbalist nu a putut sta departe de fotbal și a continuat ca antrenor. Până de curând a antrenat pe CS Mioveni, echipă pe care a revitalizat-o de fiecare dată când s-a apelat la el. Deși aveam o vârstă fragedă, îmi aduc aminte de evoluțiile sale, de stilul rapid de joc, cu schimbări de direcție, având centrul de greutate jos, impresionând prin determinare și tehnică.

Pe unde am jucat m-am simțit foarte bine. Peste tot am încercat să dau totul, cu pasiune și implicare totală, dar orice copil care crește în județul lui își dorește să facă pasul la echipa fanion. Mi-am îndeplinit acest vis în 1997, într-un colectiv excepțional la FC Argeș, dar emoțiile cele mai mari le-am trăit la Chindia Târgoviște!” – a declarat Marius Stoica pentru o publicație sportivă argeșeană.

R: Salut Marius! Ce părere ai de situația cu care se confruntă fotbalul românesc? Vom depăși momentul?
MS: Salut! Este o situație grea pentru toată lumea, e ceva cu care nu ne-am mai întâlnit, bâjbâind într-o societate cu multe lipsuri…Eu am o vorbă: „Orice început are și un sfârșit.” Vom depăși momentul, viața și activitățile trebuie să-și urmeze cursul.

R: Ai declarat că cele mai frumoase momente din carieră le-ai trăit la Târgoviște. Urmărești activitatea echipei?
MS: Urmăresc cu interes activitatea echipei și mi-a plăcut în multe momente evoluția ei ca joc, chiar dacă au pierdut puncte. Da, cele mai frumoase momente le-am trăit acolo, în Liga 1, cu o generație de excepție, băieți deosebiți care au jucat un fotbal foarte bun și au făcut performanță! Imi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri frumoase, de un stadion cu 10-14 mii de susținători care tot timpul îți dădeau o putere de a te ridica, să nu te dai învins indiferent de adversar.

R: Crezi că va continua în primul eșalon și în sezonul următor?
MS: Eu mi-aș dori, sincer. Sunt niște oameni care fac eforturi foarte mari acolo, administrativ și financiar, cu un colectiv bun, cu potențial. Și apoi, acest oraș minunat cu istorie în spate, cu oameni frumoși, unde a jucat și Dobrin, merită să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc.

R: Ai accepta o invitație la un meci al Chindiei pe noul stadion?
MS: Ei…ce-mi propui…Aș fi onorat, bineînțeles că da.

R: Te felicit pentru toate rezultatele obținute la CS Mioveni și sper să antrenezi cât mai curând o echipă cel puțin la fel de puternică. Mulțumesc!
MS: O zi frumoasă îți doresc!

Foto: Stoica Marius / Facebook

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media