Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Cu toții mâine pe Eugen Popescu! Chindia continuă lupta!

Chindia Târgoviște va juca vineri, 5 aprilie, acasă, cu Dacia Unirea Brăila, pe Eugen Popescu, de la orele 17:00. Târgoviștenii au decât o singură variantă, victoria, după înfrângerea de la Constanța, în care s-au pierdut puncte extrem de importante! Meciul de la Farul nu putea fi deloc ușor, având în vedere faptul că echipa de pe malul mării e foarte hotărâtă să scape de zona retrogradării, având în acest moment 29 de puncte, fiind situați pe locul 16.

Suntem favoriți în meciul de mâine

Chindia se află în acest moment la 4 puncte distanță de primul loc, cu 57 de puncte, pe locul 4, în timp ce Dacia Unirea Brăila ocupă ultimul loc al clasamentului, având doar 16 puncte. Avem avantajul meciului jucat acasă, în fața propriilor susținători, care vor fi cu siguranță prezenți în număr mare!

Meci între echipele de pe podium!

Liderul Clinceni se va deplasa la Snagov, ocupanta locului 2, pentru un meci care este favorabil pentru noi, având în vedere că cel puțin una dintre echipe va pierde puncte. Ideal pentru Chindia, ar fi o remiză între ocupantele primelor două locuri, desigur, combinat cu o victorie a noastră în fața brăilenilor! Nici U nu are meci ușor acasă cu Mioveni! O altă remiză la Cluj, ar fi „de aur”!

Târgovișteni, dâmbovițeni, nimic nu e pierdut! Mai sunt multe meciuri de jucat iar Chindia poate fi mai aproape de podium chiar după această etapă! Am arătat că avem potențial, că putem să ne ridicăm la nivelul obiectivului! Trebuie să ne susținem favoriții în număr la fel de mare în continuare! Echipa are nevoie de voi! Suntem convinși că Viorel Moldovan și băieții vor face tot ce le stă în putință pentru a promova! Să-i susținem prin prezență! Hai Chindia! Hai Târgoviște!

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media