ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia va juca meciurile „de acasă” la Ploiești

Clubul nostru și asociații Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița vin în sprijinul suporterilor care au solicitat ca meciurile considerate pe teren propriu în perioada reabilitării stadionului „Eugen Popescu” să se joace cât mai aproape de Târgoviște. Astăzi a fost semnat parteneriatul cu proprietarul stadionului din Ploiești, pentru ca jocurile roș-albaștrilor de “acasă” să fie programate pe “Ilie Oană”. Arena din Ploiești a fost reconstruită în perioada 1 octombrie 2010 – 23 septembrie 2011 și are o capacitate de 15.073 locuri pe scaune, în totalitate acoperite. Dintre facilitățile stadionului Ilie Oană amintim: acces prin 23 de turnicheți, 16 loje cu o capacitate de 320 de locuri, două tabele LED de câte 26 mp, 116 locuri la masa presei și 34 grupuri sanitare.

În perioada imediat următoare, vom anunța pe site și pe pagina oficială de Facebook modalitățile prin care suporterii își vor putea procura bilete și abonamente la meciurile echipei favorite.

“Am ținut cont foarte mult de dorința suporterilor și am hotărât să mergem pe arena cochetă de la Ploiești, unde suntem convinși că vom avea tribunele pline. Vă așteptăm în număr cât mai mare alături de echipa noastră, la revenirea în Liga I după două decenii, a declarat președintele Marcel Ghergu.

Programul ediției 2019-2020 a campionatului Ligii I va fi stabilit vineri la prânz.

Vom reveni cu detalii.

SURSA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media