Chindia, primul duș rece în campionat. Nicu Croitoru: “Cu Foresta nu ne-am ridicat la nivelul jocurilor din primele cinci etape”

Chindia Târgoviște a suferit la sfârșitul săptămânii trecute primul duș rece din campionat după o serie de cinci victorii consecutive. Echipa dâmbovițeană s-a înclinat în fața Forestei Suceava cu 1-3, la capătul unui meci în care moldovenii au meritat din plin victoria. Târgoviștenii au început prost meciul cu sucevenii, iar în minutul 26, tabela indica  2-0 pentru gazde, în urma reușitelor semnate de Rusu (4) și M. Matei (26-pen).  Pentru Chindia, Honciu a redus din hadicap în finalul primului act, când Honciu a transformat o lovitură de la 11 metri. Ultimul gol al Forestei a fost reușit de Bujor (86), jucător ce a stabilit scorul final, pe assist-ul lui Rusu. Conducerea tehnică a Chindiei a recunoscut după joc că Foresta a fost echipa mai bună și cea care a meritat să intre în posesia celor trei puncte. “Ne așteptam la un meci dificil. Noi nu am reușit să ne ridicăm la nivelul celorlate jocuri pe care le-am făcut în primele cinci etape. Rezultatul a fost unul firesc, victoria Forestei este una meritată și nu poate fi contestată. Dacă fructificam o parte dintre ocaziile avute, jocul poate ar fi luat o altă turnură. Foresta a venit cu o agresivitate peste noi, ce nu ne-a permis să avem posesia mingii. Noi suntem o echipă de posesie și astfel ne-am făcut singuri jocul greu. Ne-a costat și faptul că am primit gol repede. Pot să spun că am început jocul de la 0-1”, a declarat antrenorul Nicu Croitoru, pentru Gazeta SV.ro. Chiar dacă nu a bifat nici un punct, în deplasarea de la Suceava, Chindia a rămas în continuare pe primul loc în serie, cu 15 puncte acumulate. Etapa următoare, Chindia va întâlni Dacia Unirea Brăila, într-un joc care se anunță din nou unul foarte greu.

Ionuț Parghel


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Chindia, primul duș rece în campionat. Nicu Croitoru: “Cu Foresta nu ne-am ridicat la nivelul jocurilor din primele cinci etape”

  • 13 septembrie 2016 at 13:05
    Permalink

    De ce nu s-au ridicat la acel nivel foarte inalt al celor de la suceava ??? Cu ce au fost mai grozavi ??? Au fost odihniti , nu au avut un traseu foarte lung de parcurs . O sa ii vedem si pe cei de la suceava cand vor veni la Tragoviste , ce vor face . CHINDIA a primit , dar sunt convins ca stie sa ofere , chiar cu multa generozitate . Vom vedea in meciurile urmatoare cine are dreptate . CHINDIA are capacitatea sa mearga la victorie atat acasa cat si in deplasare , doar daca apare ” ceva ” , care poate incurca lucrurile ( ex.oboseala acumulata !!!!!) . Foresta sa intre in playoff si este bine . HAI CHINDIA !!!! BAFTA MULTA BAIETI !!!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro