TITU: Festivități de deschidere a anului școlar în toate unitățile de învățământ din oraș – FOTO

Prima zi a noului an şcolar a fost aşteptată cu nerăbdare în toate şcolile din judeţ. La Titu, festivităţile de deschidere organizate în cele cinci unităţi de învăţământ – Liceul Teoretic I.C. Vissarion, Liceul Tehnologic Goga Ionescu, Şcoala Generală “Pictor Nicolae Grigorescu”, Şcoala Generală Nr. 2 Titu-Târg şi Grădiniţa cu program prelungit Titu,  i-au avut invitaţi  pe primarul oraşului, Traian Niculae, viceprimarul Teodor Radoi, doamna consilier judetean Claudia Gilia, consilieri locali, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, cadre didactice, preoti dar si reprezentanti ai politiei si jandarmeriei din oras.

titu-13

In momentul de fata lucram la proiectul de reabilitare termica cu fonduri europene a Liceului Teoretic, proiect pe care vrem sa il depunem in sesiunea care va fi deschisa anul acesta pentru Axa Prioritara 3 – Reabilitare cladiri publice – din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. De asemenea, avem in vedere un proiect de extindere a liceului cu un corp nou cu 6 sali de clasa, pe care dorim sa il inscriem in lista de investitii pentru anul viitor. […] Multumesc tuturor parintilor, elevilor si profesorilor de la toate institutiile de invatamant din oras si le doresc mult succes in noul an scolar. […] Imi pare rau ca nu am putut fi prezent la toate festivitatile de deschidere din oras, dar acestea au fost stabilite toate la ora 10.00, pentru ca elevii nostri sa nu mai astepte atat de mult – primarul Traian Niculae, la festivitatea de deschidere de la Liceul Teoretic I.C. Vissarion.

titu-16

Sunt onorat sa particip pentru prima data la o festivitate de deschidere a anului scolar la Liceul Goga Ionescu […]. Vreau sa va spun ca primaria are documentatia pregatita pentru accesarea de fonduri europene prin Axa 10 – POR 2014-2020, proiect la care se lucreaza inca din anul 2014, prin care dorim sa reabilitam si sa modernizam liceul, valoarea proiectului ce face obiectul acestei investitii situandu-se la suma de 16,5 milioane lei. […] Primaria si Consiliul Local Titu ureaza tuturor elevilor si cadrelor didactice mult succes, rezultate pe masura asteptarilor si multa bafta in noul an scolar!” – viceprimarul Teodor Radoi, la Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”.

Consilierii locali prezenti la celelalte festivitati de deschidere au transmis ca in momentul de fata lucrarile la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Titu avansează într-un ritm bun, constructorul aflandu-se la faza de amenajari interioare, iar Primaria Orasului Titu monitorizeaza atent lucrarile si a pus in vedere constructorului ca aceasta sa fie finalizata in cel mai scurt timp cu putinta, fiind un obiectiv major pentru orasul Titu.

De asemenea, s-a mai transmis parintilor, elevilor si profesorilor ca Primaria Titu lucreaza la proiectul de reabilitare termica si la Scoala Generala Nr. 1 „Pictor Nicolae Grigorescu”, care va fi finantat prin fonduri europene si are in vedere constructia unei noi sali de sport moderne supraetajata, care sa o inlocuiasca pe cea existenta. In ceea ce priveste Scoala Generala nr. 2 Titu Targ, Primaria intentioneaza sa reabiliteze si sa modernizeze terenurile de sport si sa asigure dotarea necesara din salile de clasa.

titu-1

titu-2  titu-4-copy titu-5-copy titu-6 titu-7 titu-8 titu-9 titu-11 titu-12 titu-14 titu-15


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro