Chindia pierde la limită cu Hermannstadt și e obligată să câștige cu Sepsi!

 

Chindia nu s-a putut impune în meciul de la Târgu Mureș, cu Hermannstadt, care a fost programat duminică, 1 septembrie, de la 18:00. Runda 8 a trimis echipa noastră pe locul 13, penultimul din clasament, numai FC Voluntari mai sunt situați sub târgovișteni, având același număr de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Hermannstadt – Chindia 2-1 (1-0)

Chiar dacă am fost conduși încă din minutul 17, am reușit să restabilim egalitatea în minutul 48, prin Florea, care a înscris la numai două minute de când a intrat în teren. În minutul 75 Debeljuh a înscris golul victoriei, târgoviștenii neputând să mai revină, pentru a câștiga cel puțin un punct.

Două săptămâni în care trebuie reglăm problemele!

Urmează o pauză de două săptămâni, având în vedere că echipa națională va evolua în preliminariile EURO 2020, cu Spania și Malta, pe 5 respectiv 8 septembrie. Până pe data de 14, trebuie să remediem toate problemele și să ne pregătim de meciul cu Sepsi, fiind obligați să-l câștigăm! Echipa din Sfântu Gheorghe ocupă locul 8 în clasament, având 9 puncte acumulate în cele 8 jocuri disputate. Viorel Moldovan spunea în cadrul conferinței de presă organizată înaintea meciului, că va ține conectați jucătorii, chiar dacă va exista această pauză.

Un moment delicat…

Chiar dacă echipa nu traversează cea mai bună perioadă, trebuie încurajată în continuare. Nu avem un lot solid, dar am demonstrat că putem realiza meciuri foarte bune, arătând determinare până în ultimul minut al jocului. Eșecurile au fost alimentate de greșeli individuale dar cel mai important e să fim aproape de băieți și să-i ajutăm să treacă peste acest moment. Putem obține puncte importante în continuare, care să ne mențină în Liga 1. Nimic nu e pierdut!

Chindia: Aioani / Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu / Bic, Rață (Florea ’46) / Neguț (Yameogo ’79), L. Mihai, Șerban (Burlacu ’46) / Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

BMG

Foto: Marius Tudor


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro