Chindia învinge și pe Sepsi, după Craiova și urcă pe 7, la un punct de playoff! “Tabarcea” aduce victoria!

 

Chindia obține toate punctele puse în joc în meciul cu Sepsi, prin reușita lui Neguț, din minutul 53, la capătul unei faze extrem de frumoase, pe care a creat-o după ce a preluat undeva în marginea terenului și a trecut de defensiva gazdelor, plasând sigur la colțul scurt!

Același Neguț a trecut din nou de defensivă și l-a servit pe Neicuțescu, care a fost foarte aproape să majoreze scorul. Apărarea Chindiei a avut o prestație impecabilă, Sepsi având o singură ocazie clară de gol, la o aglomerare în careul lui Aioani! O altă evoluție excelentă a lui Rață, care arată că e cel mai constant jucător al echipei!

Chindia pare să-și revină, lipind o altă victorie de cea cu Craiova, ajungând la un singur punct de grupa playoff-ului, fiind tot mai apreciată de lumea fotbalului românesc! Emil Săndoi a creat o echipă foarte ordonată, chiar dacă uneori de uimește prin incapacitatea de a concretiza, ca în meciul din cupă cu Craiova.

Ne pregătim pentru meciul cu Astra, de la Buzău, care ne poate aduce înapoi, pe loc de playoff, evident, în funcție de ce vor face Academica și Botoșani, care au cu un punct, respectic două puncte, mai mult decât Chindia! Felicitări tuturor pentru efort și determinare! O victorie importantă, atât în clasament cât și în inimile noastre!

Chindia: Aioani / Dinu, Celea, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Dulca, Rață (Diaz ’89), Iacob / Berisha (Neicuțescu ’57, schimbat cu Fomba ’85), Neguț. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro