Chindia dezamăgește fanii, prin prestația de la Buzău din Cupă. Cel mai slab joc din 2021

Chindia a ieșit din Cupa României, după ce a fost învinsă de U Craiova, într-un meci în care prestația echipei târgoviștene a fost cea mai slabă din acest an. Pentru olteni a înscris Cîmpanu în minutul 26, cu un șut puternic pe care Moldovan nu a putut să-l apere, mingea pătrunzând pe colțul scurt, în urma unei respingeri greșite a lui Dumitrașcu.

Emil Săndoi a folosit în primul 11 mai mulți jucători care au prins puține minute în această perioadă, iar în afara unei bare a lui Iacob, Chindia nu a putut pune în pericol poarta lui Pigliacelli. Antrenorul tàrgoviștean și poate și conducerea au ales între cupă și campionat, deși puteam lupta cu toate forțele pe ambele fronturi.

Poate ne-am dorit noi, ca susținători, prea mult să ajungem în finală…poate ei sunt mai profesioniști și au făcut alegerea potrivită…Dar să nu ai deloc atitudine și determinarea de a ataca mai bine de o repriză atunci când ești condus, lasă de înțeles cu totul altceva. Dacă totuși a fost un “troc”, îl putem considera unul favorabil.

Felicitări defensivei, cât și lui Moldovan, care a avut câteva intervenții foarte bune, chiar dacă a avut partea lui de vină la gol. E foarte greu să vii de pe margine și să capeți încrederea necesară instantaneu. Când lași acasă oamenii care au înscris majoritatea golurilor echipei, Florea și Popa, e clar că nu aveam mari planuri astăzi…Mai ales când începi în plan ofensiv cu un om în minus, pe care-l schimbi la pauză.

Nu avem mult timp pentru a ne plânge, urmează meciul cu Sepsi, de vineri, din campionat, unde nu mai avem voie să jucăm așa…

Chindia: Moldovan / Kocic, Celea, Pițian, Căpușă / Yameogo, Iacob (Dulca ’35), Dumitrașcu (Mitrea ’73), Diaz (Costea ’67) / Atanase (Neguț ’35) / Berisha (Neicuțescu’46). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Sport Pictures

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro