„Verde la educație pentru circulație”, proiect dedicat copiilor cu vârste între 5 și 10 ani

În data de 20 septembrie a.c., în incinta parcărilor magazinelor Lidl din judeţul Dâmboviţa, se vor desfăşura activităţi în cadrul Proiectului naţional “Verde la Educaţie pentru Circulaţie , ce au drept scop informarea privind siguranţa pietonilor în rândul copiilor, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.                                                                 Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două ore, în intervelul 10:00 – 12:00, sub forma unor sesiuni interactive în care poliţiştii rutieri vor avea rol de profesori.

Astfel, în fiecare filială a supermarketului menționat din judeţ, va fi prezent un poliţist  rutier, cu o maşină de poliţie sau o motocicletă, care  va explica semnele şi regulile de circulaţie copiilor şi va oferi sfaturi pentru siguranţa pietonală.


Ulterior, copiii vor fi implicaţi într-un board game, prin care vor exersa partea teoretică învăţată anterior. Aceştia vor juca diverse roluri, fie de pietoni fie de biciclişti.

În cadrul ultimei etape a evenimentului, fiecare copil va primi câte un flyer cu regulile şi semnele de circulaţie descrise şi un orar şcolar, iar cei mai buni participanţi vor fi premiaţi cu brăţări reflectorizante, inscripţionate cu logo-urile partenerilor şi legitimaţii.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca