Ești primar și primești fonduri de la Dragnea? Orban te anunță că vei da cu subsemnatul!

Distribuie:

Liderul PNL Dâmboviţa, Ludovic Orban, pare că îi motivează și mai mult pe primari să întoarcă fundul (scuzată fie expresia) liderilor ACL. Dacă, de exemplu, la nivelul județului, președintele PDL,  Iulian Vladu, mai spera că traseiștii îi vor da și lui ceva voturi, cât să nu se prinsă PSD-ul, pare că Orban lucrează fix contra acestei speranțe.

Liderul PNL a anunțat ieri, că orice primar care a trecut la PSD și primește fonduri de la Ministerul Dezvoltării va avea plângere penală pentru luare de mită, indiferent dacă are un proiect în derulare din vremea când nu era pesedist sau are un proiect nou ce va fi finanțat. “Vom depune plângere penală împotriva lui Dragnea şi împotriva oricărui primar care şi-a schimbat culoarea politică, dacă acest primar va primi bani de la Ministerul Dezvoltării. Este vorba de elementele infracţiunii de dare de mită din partea lui Liviu Dragnea şi a Guvernului PSD, de luare de mită din partea primarului care îşi schimbă culoarea politică şi acceptă să îi facă campanie lui Victor Ponta pentru nişte bani pe care îi primeşte de la Guvern” a spus Orban, la Târgoviște.

Cu alte cuvinte: ești primar și ai un proiect administrativ care e finanțat, dai cu subsemnatul! Asta dacă vei primi efectiv banii. E posibil ca după asemenea reacții, puterea să găsească o scuză că să amâne finanțarea după alegerile prezidențiale. Iar primarii să rămână cu buza umflată. În aceste condiții, după cum îi cunoaștem pe mulți dintre ei, din ambiție, se vor face “luntre și punte” să îngenuncheze ACL în Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Ești primar și primești fonduri de la Dragnea? Orban te anunță că vei da cu subsemnatul!

 • 20 septembrie 2014 at 12:08
  Permalink

  Betivu asta de Orban nu are minte nici cat o curca. Vor disparea din peisaj in 6 luni daca il mai tin pe prostu’ asta in functie

  Reply
 • 19 septembrie 2014 at 23:17
  Permalink

  Ce cauta boul asta de Orbanin Dambovita ?S-au terminat dimbovitenii ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro