Proiect local de prevenire a consumului de alcool şi tutun: „Nu consum, nu investesc pentru că nu merită!”

Comunicat de presă

În perioada februarie – mai 2015, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Dâmboviţa este instituţie parteneră într-un nou proiect local de prevenire a consumului de alcool şi tutun desfăşurat în mediul şcolar, denumit „Nu consum, nu investesc pentru că nu merită!”.

Obiectivul  general al proiectului vizează creşterea influenţei factorilor de protecţie în rândul populaţiei şcolare din Colegiul Naţional “Vladimir Streinu”Găeşti pentru întârzierea debutului în consumul de alcool şi tutun.

Astfel, în cadrul proiectului sunt organizate o serie de activităţi informativ – interactive adresate elevilor de gimnaziu şi liceu pe tema prevenirii consumului de alcool şi tutun, dar şi un concurs de desene destinat elevilor şi o dezbatere adresată părinţilor elevilor cu tema „Ştie oare părintele părerea copilul său despre fumat şi consumul de alcool?!”.

Precizăm că proiectul  „Nu consum, nu investesc pentru că nu merită!”,  reprezintă o iniţiativă a Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” Găeşti, iar CPECA Dâmboviţa este instituţie parteneră alături de Asociaţia de Părinţi  “Vladimir Streinu Junior 13” Găeşti.

Coordonator  CPECA Dâmboviţa,

Subcomisar de poliţie Nicoleta BOBE

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro