PREMIERĂ: Garnizoana Târgovişte, într-o campanie de donare de sânge

Peste 100 de militari donează sânge astăzi şi mâine.

Acţiunea se încadrează în seria manifestărilor prilejuite de celebrarea Zilei Armatei. “Este pentru prima dată când Garnizoana se implică într-o astfel de campanie, deşi individual militarii au donat sânge de nenumărate ori. Sperăm să nu o să fie pentru ultima oară”, spune Aurelian Drăgan, purtător de cuvânt al instituţiei care s-a alăturat Asociaţiei React şi Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgovişte. “Continuăm campania “O şansă pentru viaţă” cu sprijinul Garnizoanei Târgovişte. Ne bucurăm că lumea a răspuns apelului nostru şi a venit să doneze sânge”, a adăugat Cristina Vişan, asistent relaţii publice şi comunicare în cadrul Asociaţiei React.
Până acum, s-au alăturat campaniei de donare de sânge mai multe instituţii: Inspectoratul de Jandarmi Dâmboviţa, Agenţia de Plăţi şi Inspecţie Socială, Primăria Târgovişte, Prefectura Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică ş.a.
Cei care vor să participe găsesc mai multe informaţii despre campanie pe site-ul www.salvez.ro.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “PREMIERĂ: Garnizoana Târgovişte, într-o campanie de donare de sânge

  • 4 martie 2014 at 9:41
    Permalink

    sunt ofiter de politie in rezerva am terminat liceul la moreni in anul 1983 caut un coleg stiu ca este maistru militat in targoviste loc in targoviste de loc din vladeni db si se numeste STANCU MARIN poate prin cunostintele locale ma puteti ajuta sa l gasesc multumesc

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro