Poliţiştii locali au ieşit în stradă şi ameninţă cu greva generală! Vezi ce nemulţumiri au!

 

Poliţiştii locali spun că nu mai pot supravieţui, întrucât drepturile pe care le invocă înseamnă jumătate din venitul lor. Acum au ajuns să primească doar salariul net, care conform site-ului oficial al primăriei Târgovişte începe de la 470 de lei şi depăşeşte rar 600. Cel mai mare salariu îl are şeful poliţiei, Gheorghe Dinu, care primeşte lunar 1800 de lei. De altfel nemulţumirea salariaţilor se îndreaptă direct spre conducerea Poliţie Locale despre care spun că nu a gestionat problema care trenează de ani de zile şi nu a făcut demersurile necesare pentru recuperarea lor de la Primăria şi Consiliul Loca Târgovişte. Sunt supăraţi însă că insituţia a investit în sediul poliţiei, nejustificat în opinia lor. În urmă cu două săptămâni poliţişti au venit şi în faţa consiliului local, căruia i-au prezentat situaţia şi de unde au plecat cum au venit. Protestatarii nu au primit nici astazi răspunsuri concrete. Şeful lor este în concediu de odinhă, iar reprezentantul primăriei care a fost delegat să vorbească cu protestatarii le-a transmis că nu sunt bani.

În aceste condiţii, oamenii vor o rezolvare rapidă. Unii au de recuperat sume care aung la 10.000 de lei şi ameninţă cu încetarea activităţii începând cu săptămâna viitoare.

INFORMAŢII DE  BACKGROUND

Poliţia locală Târgovişte a fost înfiinţată în ianuarie 2011. A primit patrimoniul fostei poliţii comunitare, la care s-au adăugat dotări ulterioare  pentru conformarea la standarde. Iniţial a avut 106 angajaţi, dar, ca urmare a dispoziţiilor de restructurare în rândul funcţionarilor publici din cursul anului 2011, schema de personal mai cuprinde, la acest moment, 86 de posturi

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro