A luat ființă Asociația Societăților Prestatoare de Servicii în Situații de Urgență din România

Săptămâna aceasta a fost lansată în capitală, în cadru oficial, Asociația Societăților Prestatoare de Servicii în Situații de Urgență (A.S.P.S.S.U.).

La eveniment, au luat parte parlamentari, reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, membrii fondatori și alte firme reprezentative din țară în gestionarea riscurilor, precum și beneficiari ai acestor servicii.

A.S.P.S.S.U. își propune sporirea performanțelor în domeniul specific, printr-o mai bună reprezentare a societăților prestatoare de servicii pentru Situații de Urgență, în relația cu autoritățile, prin inițierea și menținerea unui dialog eficient cu acestea.

În intervenția sa, președintele A.S.P.S.S.U., dâmbovițeanul Georgică Dumitru, a subliniat necesitatea menținerii la standarde ridicate a profesionalizării în domeniul situațiilor de urgență prin promovarea unor obiective comune ale membrilor, dincolo de interese particulare:


”Conștientizăm necesitatea abordării instituționale și, în numele Asociației, nu vom iniția și promova interese particulare, ci numai acele obiective comune care își găsesc aplicabilitatea și necesitatea pentru întreaga piață de profil.

Unul dintre principalele obiective urmărite este legat de absorbția fondurilor europene. În acest sens, un gând îndrăzneț al Asociației este de a include în măsurile de finanțare pentru mediul privat și posibilități de accesare de fonduri comunitare pentru achiziții de autospeciale sau alte mijloace tehnice A.I.I.

Alt obiectiv important  este de a promova o relație de parteneriat cu firmele de asigurare din România, având în vedere că orice asigurare a unui obiectiv trebuie să țină cont și de posibilele riscuri de incendiu”.

Un prim pas în direcția inițierii unui dialog cu autoritățile din domeniu a fost făcut chiar în ziua lansării, colonel Mihai Guță din cadrul I.G.S.U. dând asigurări celor prezenți  că Asociația  – recunoscută ca fiind cea mai puternică din țară – va fi convocată la dezbateri pe marginea modificării Ordinului 96/2016, alături de Asociația comunelor și cea a consiliilor județene din România.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic