DÂMBOVIŢA: Guvernul Ponta II face “dreptate” printre directorii Guvernului Ponta I

Dacă anul 2012 a fost “anul victoriei USL”, 2013 vine cu “câştiguri” amare pentru unii dintre uselişti, deşi tot ai lor sunt la putere. De exemplu, pentru  social democratul Robert Trifu. Trifu a primit conducerea Gărzii sub Guvernul Ponta I, în urma demisiei democrat liberalului Mihail Drugă, când social democraţii îşi împărţeau tot ce se putea în judeţ, fiind marii învingători ai alegerilor locale. Unde a greşit Robert Trifu? A urmat totul ca la carte. Omul s-a zbătut, a făcut cursuri, a dat examene pentru a deveni prim comisar, cu gândul că va deţine funcţia de conducere cel puţin pe timpul “vieţii” guvernărilor USL. Trifu a picat însă victimă colaterală în războiul Guvernului Ponta II cu pedeliştii care nu au vrut, după exemplul lui Drugă, să părăsească posturile de conducere. Aşa că centrul a schimbat organigrame şi a desfiinţat posturi şi funcţii, printre care şi a lui Trifu. Acesta  a primit un post de execuţie într-o structură naţională, în conformitate cu pregătirea profesională, dar după câte eforturi a făcut, e clar că ar fi vrut să rămână şef al Gărzii dâmboviţene. Trifu a refuzat postul, iar acum este în preaviz de la conducerea Gărzii dâmboviţene.

Cu bagajele făcute stă şi directorul Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Liviu Stoica. Deşi nimeni nu are nimic să-i reproşeze din interimatul la conducerea oficiului, Stoica are mari şanse să nu-l prelungească cu un directorat în toată regula. Şi el, numit sub Guvernul Ponta I, cade victimă deciziilor Guvernului Ponta II, care vrea ca toţi şefii de OJGPI să aibă studii de geodezie sau cadastru. Întrebat despre varianta schimbăriii lui Stoica cu o persoană care se încadrează în noile cerinţe, Adrian Ţuţuianu a spus că dacă se va impune, are pregătite două posibilităţi.

Conform ultimelor negocieri din sânul UISL Dâmboviţa, conducerea Gărzii va reveni ACD-ului, iar cadastrul va rămâne la PSD.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro