Bătrânii din Centrul de Asistență Pucioasa, sărbătoriți de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Distribuie:

 

      În data de 1 octombrie, în fiecare an sunt sărbătorite persoanele vârstnice. În județul Dâmbovița, conform ultimului Recensământ al populației, trăiesc aproximativ 81680 persoane cu vârsta mai mare de 65 ani, cărora trebuie să le arătăm respectul și prețuirea noastră.

      Ca în fiecare an, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, cei 58 beneficiari vârstnici cu dizabilități sunt sărbătoriți în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

     La sediul centrului din Pucioasa, str. Radu Cosmin, nr. 22, în data de 1 octombrie 2015, începând cu ora 10.00, elevi de la Școala gimnazială nr. 4 Elena Donici Cantacuzino, Școala gimnazială nr. 3 Doicești și tineri de la Centrul cultural din cadrul Primăriei Pucioasa, vor susține un program de cântece, poezii și dansuri.

     Beneficiarii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa  vor participa și la  mese festive, meniul complet al zilei fiind asigurat de către CAR Pensionari “Speranța” Pucioasa, iar ziua se va încheia cu audiții muzicale.

     

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro