Automecanica Moreni: Noii membrii din CA ,,sunt paraleli cu industria de apărare, dar sunt specialiști în lichidări și insolvențe’’! Directorul general a terminat mandatul de ieri!

Inevitabilul s-a produs, Consiliul de Administrație de la Uzina Automecanica Moreni s-a  reînnoit! Noii membrii sunt niște cvasinecunoscuți  parașutați la Moreni din trei colțuri diferite ale țării, respectiv din Constanța, București și Cugir.

Interesant este faptul că toți sunt specializați pe lichidări și insolvențe, și nicidecum pe strategii de dezvoltare a industriei de apărare, după cum susține liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

,,La  Uzina Automecanica Moreni s-a schimbat Consiliul de Administrație, la UM Mija nu s-a schimbat pentru că nu a trecut mandatul de patru luni. La Moreni au venit niște personaje pe care nu le cunosc, unul din Constanța, o doamnă – domnișoară din București  și altul din Cugir.

Ce pot să vă spun este că toți sunt paraleli cu industria de apărare, dar sunt supra numiți specialiști pe lichidări și insolvențe… Sunt marii specialiști aduși să relanseze industria de apărare prin politica pe care o vor duce în Consiliul de Administrația de la Automecanica Moreni, adică să o facă praf.

Directorul a terminat mandatul ieri. În momentul de față directorul de la Automecanica Moreni este director general fără mandat. În schimb am avut o discuție ieri cu d-na secretar de stat, Daniela Niculescu și i-am spus că nu este vremea incertitudinilor, iar Daniela Niculescu mi-a spus că face tot ce este omenesc ca să rezolve aceste probleme, ca să nu rămânem fără comandă la vârf și să nu pierdem oamenii care cel puțin au intrat pe o direcție și trebuie s-o ducă mai departe.

Dar și dânsa a făcut un comentariu cu tâlc la final, spunând ,,sper să fiu și ascultată’’. Acest lucru mie îmi spune ceva’’, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro